Fairlån Legatet

Er du studerende? Og har du brug for ekstra penge på lommen?

Så ansøg om Fair-laan.dk legatet på 5.000kr.

Fairlån legatet

Hos Fairlån ved vi hvor vigtige penge er, når det kommer til at indfri drømme. Derfor har vi gjort det til vores mission, at hjælpe danskerne med at finde økonomisk støtte skræddersyet efter deres personlige behov.

Derfor sammenligner lån og kassekreditter. Nu er vi selv klar med en finansieringsmulighed. Til dig.

Formålet med at optage et lån er forskelligt fra person til person. Vil du have mest muligt ud af pengene, er et godt råd dog altid at sætte dine penge i gode investeringer, som du ved vil generere et afkast med tiden.

Vi har hos Fair-laan.dk derfor valgt at støtte og sætte vores penge i den klogeste langsigtede investering, vi overhovedet kan komme i tanke om – dig!

Derfor uddeler vi pr. 14. september 2018 for første gang Fairlån Legatet på 5.000 kroner.

Fairlån Legatet går til en studerende med drømme om udlandsophold, iværksætterdrømme, frivillige projekter eller andet, som kræver midler at opnå.

Er du vores næste ”investering”?

Ansøg om Fairlån Legatet

Eneste krav for at komme i betragting til at modtage Fairlån Legatet er, at skal du være studerende og have en plan for midlerne.

Din baggrund og uddannelsesretning er for os ikke vigtig. Så længe du har gode ideer, høje ambitioner og store drømme for dit fremtidige liv og karriere – og har lyst til at lade os hjælpe med at indfri dem!

Alt du skal gøre for at få Fairlån Legatet er, at fortælle os hvad du vil bruge legatet på, hvis du skulle blive den heldige vinder. Hvad brænder du for og hvorfor er du og din fremtid er værd at investere i for os?

Send os din ansøgning til [email protected] inden 1. september 2018.

Vi glæder os til at høre om dine projekter!

 

Ansøg om Fairlån Legatet