Fairlån Legatet

Er du studerende? Og har du brug for ekstra penge på lommen?

Så ansøg om Fairlån Legatet på 5.000kr.

Legater og stipendier er i virkeligheden synonymer for det samme begreb: en økonomisk støtte, der udbetales enten som et engangsbeløb ellers om en løbende ydelse. Det kan være økonomisk støtte til studerende, til projekter, til rejser og andre udlandsophold eller andre almennyttige formål.

Stipendier bevilges af offentlige institutioner såvel som private organisationer og virksomheder. Faktisk er flere og flere virksomheder, enkeltpersoner og fonde begyndt hvert år at tildele stipendier og legater til ikke bare studerende, men personer i al almindelighed, der søger om støtte til diverse kulturelle og samfundsnyttige formål.

Fairlån er blot en ud af mange virksomheder, der har valgt at tilbyde legater. Du kan læse meget mere om Fairlån Legatet nedenfor.

Fairlån Legatet

Hos Fairlån ved vi, hvor vigtigt det er at have penge på lommen, når det kommer til at indfri sine drømme.

Derfor har vi gjort det til vores mission at hjælpe danskerne med at finde de bedste løsninger på deres økonomiske udfordringer.

Dette har vi gjort ved, for det første, at stille en online sammenligningstjeneste for finansielle produkter til rådighed for alle, der leder efter penge med et nyt lån.

For det andet, så har vi hos Fairlån valgt at investere i unge studerende samt ambitiøse, projektorienterede personer, der har ikke har de økonomiske midler til at udleve deres drømme. Dette gør vi ved årligt at uddele det såkaldte Fairlån Legat på 5.000 kr.

Hvem kan få legater?

Der findes et hav af forskellige stipendier og legater! Derfor kan det være ret uoverskueligt at udvælge præcist hvilke, man skal ansøge om. Dog kan man med lidt ihærdighed og flid være heldig at finde frem til et legat, som matcher din uddannelse og profil.

Der findes legater inden for stort set alle områder. Det er derfor vigtigt, at du fokuserer på at søge om de legater, der findes inden for lige præcis dit felt.

Det kan eksempelvis være, at du dyrker elitesport og har et ønske om at komme på et særligt college i USA, hvor lige præcis din sportsgren er i højsædet, eller du stræber efter at finde kuren på kræft, hvorfor det er vigtigt at du rejser til Canada og lærer om de nyeste tendensen inden for forskning.

Det giver selvfølgelig sig selv, at du har større chance for at få et legat, hvis du søger ét, der passer specifikt til dig og din profil. 

Hvem er berettiget til Fairlån Legatet?

Fairlån Legatet er meget bredt og går til en studerende, som drømmer om et udlandsophold, som har en lille iværksætter i maven, eller som ønsker at arbejde som frivillig inden for noget, som han eller hun brænder for.

Hvilke krav er det til at blive godkendt til et legat?

Det kan godt være, at antallet af stipendier og legater er enormt, men der er – på trods at det store udbud – stadigvæk en kæmpe efterspørgsel, hvilket i høj grad reducerer ens chancer for at blive godkendt.

Det giver dog sig selv, at der er langt flere ansøgere til de mest kendte stipendier, hvorfor disse typisk opstiller flere krav, som du som ansøger skal opfylde for at blive taget i betragtning.

Der vil selvfølgelig altid være nogle krav, du skal opfylde for at blive godkendt til et legat. Antallet af krav er dog noget mindre for legater udbudt af mindre virksomheder som eksempelvis Fairlån.

Krav til Fairlån Legatet

Det eneste krav for at komme i betragting til at modtage Fairlån Legatet er, at skal du være studerende og have en klar plan for, hvordan og til hvad midlerne skal bruges.

Din baggrund og uddannelsesretning er ikke vigtigt. Det vigtigste er, at du har gode ideer, høje ambitioner og store drømme for dit fremtidige liv og karriere – og har lyst til at lade os hjælpe dig med at indfri dem!

Du kan sende din ansøgning til legat@fair-laan.dk.

Vi glæder os til at høre om dig og dit projekt

  TIP! Sådan skriver du en god ansøgning

  Det er vigtigt, at du sætter god tid af til at skrive din ansøgning – det er her, du virkelig skal sælge dig selv og dit projekt!

  Et godt råd til dig: Sørg for altid at gøre din ansøgning personlig.

  Din ansøgning skal være målrettet det specifikke legat, du har til hensigt at søge. Derfor bør du også skrive flere ansøgninger, hvis du søger flere legater frem for blot at genbruge din ansøgning.

  Fokus bør ligge på dine kvaliteter og din passion for lige netop dét, du ansøger om et legat til at kunne udføre. Legater går nemlig ofte til studerende, der der dygtige til deres fag, eller som om ikke andet er oprigtigt passionerede.

  Husk: Du bør altid vedlægge et budget over dine udgifter i forbindelse med eksempelvis dit udlandsophold. På den måde har legat-udbyderen nemmere ved at vurdere, hvordan de kan hjælpe dig rent økonomisk.

  Andreas Linde
  Skrevet af
  Andreas Linde har mere end 7 års erfaring med lånemarkedet og kender alt til ÅOP, annuitetslån, serielån, obligationer og andre relevante begreber inden for lån.
  Fairlån > Fairlån Legatet

  Seneste nyheder