GoKredit er lukket

Vi beklager at måtte meddele dig, at GoKredit officielt har lukket sine aktiviteter i Danmark. Som følge heraf tilbyder de ikke længere nogen banktjenester, herunder lån.

Vi beklager den ulejlighed dette har måtte medføre, og takker for din forståelse.

GoKredit

1
Kundeservice
1
Behandlingstid
1
Pris
1
Ekstra fordele
1
Brugeroplevelse
1

Alt indholdet nedenfor er fra da banken var i drift.


OBS: GoKredit er lukket. Se dine muligheder for lån af penge her.

Er dit behov for et par ekstra tusinde kroner så kortsigtet, at du vil kunne betale tilbage i næste måned? Så kan GoKredit tilbyde dig et lån på mellem 3.000 og 6.000 kr. med tilbagebetaling efter 30 dage.

Til gengæld for den hurtige tilbagebetaling får du et lån med en god rente og lave etableringsomkostninger. Så kan du nemt slippe fri af gælden igen og komme videre med dit liv.

GoKredit ApS er danskejet og blev etableret af Christina Trauboth og Zeltite Cimermane i februar 2015. Zeltite og Christina mødte hinanden i 2010, da de arbejdede for samme virksomhed.

Her fik de ideen om at give danskerne muligheden at låne penge hurtigt, enkelt og sikkert, og på denne måde opstod GoKredit.

Gokredit
GoKredit

Du kan ansøge om et lån med få klik via computer, tablet eller mobiltelefon. Efter en hurtig kreditvurdering over telefonen bliver du godkendt, hvorefter pengene går ind på din konto. Det kan næsten ikke gå hurtigere at få et lån.

Krav hos GoKredit

Før du kan få et lån hos GoKredit er der nogle få, men vigtige krav, som du skal kunne opfylde før du kan komme i betragtning som låntager. Dette er både i din og låneudbyderens interesse.

Låneudbyderen vil selvfølgelig altid sikre sig, at de også kan få de lånte penge tilbage igen. Derfor undersøger de altid først din kreditværdighed, før de godkender dig som låner.

På denne måde er du også selv sikret, idet det bliver vurderet, om du kan tilbagebetale et lån eller ikke. Bliver du godkendt, skulle du dermed også have muligheden for at tilbagebetale det lånte beløb inkl. renter og gebyrer indenfor den aftale tid.

Kravene til låntager er, at man skal være mellem 25 og 69 år og have et dansk CPR-nummer. Derudover skal man have en dansk folkeregisteradresse i Danmark på tidspunktet for låneansøgningen.

Er du registreret som dårlig betaler, så vil det ikke være muligt for dig at få et lån fra GoKredit. GoKredit laver en kreditvurdering af alle ansøgere og skulle du være registreret hos RKI eller Debitor Registret, så vil GoKredit afvise din ansøgning.

Samtidig med at Gokredit undersøger om du er registreret som dårlig betaler, laver de også en kreditvurdering af dig. Har du allerede i forvejen et lån hos GoKredit, eller har en fra din husstand et lån hos dem, så er det ikke muligt at optage endnu et lån.

Før du kan få et lån skal du validere din identitet og godkende din låneaftale med NemID samt have en NemKonto, som pengene kan gå ind på. Har du ikke NemID, så kan du bestille et på borger.dk eller ved at henvende dig nærmeste borgerservice.

Alle nye kunder kontaktes pr. telefon med henblik på et kredittjek. Det er derfor vigtigt, at du i din ansøgning giver et aktivt telefonnummer.

Lån fra 3.000 til 6.000 kr. med et kviklån fra GoKredit

Som kunde hos GoKredit afhænger lånebeløbet af, at du viser låneudbyderen, at du er en stabil kunde. Det vil sige, at du er i stand til at tilbagebetale de lån, der optages gennem udbyderen.

Derfor kan du som førstegangslåner kun låne 3.000 kr.. Betaler du rettidigt af på dette lån, kan du den efterfølgende måned låne 1.000 kroner ekstra, altså 4.000 kr.

Betales disse ligeledes til tiden, stiger dit lånebeløb igen med 1.000 kroner og så fremdeles, indtil du når maksimumbeløbet på 6000 kr. Det er populært at låne 5.000 kroner hos GoKredit.

Løbetiden er altid som udgangspunkt på 30 dage, men kan om nødvendigt forlænges, hvis du mod forventning skulle have svært ved at betale tilbage på dit lån.

Hos GoKredit findes der således altid en fleksibel løsning, der passer til dig, der mangler et kortvarigt boost til privatøkonomien i dagligdagen.

gokredit

Forlængelse af lån

Skulle du mod forventning opleve, at du alligevel ikke kan tilbagebetale det lånte beløb plus renter og gebyrer, så skal du søge om en låneforlængelse på GoKredits hjemmeside.

Du ansøger om en låneforlængelse ved at logge ind på GoKredits selvbetjeningsside. Log ind finder du oppe i højre hjørne af deres hjemmeside. Har du ikke tid til at gøre det selv, så kan du ringe til GoKredit på deres kundeservicenummer og ansøge om forlængelse herover.

Det anbefales dog, at du altid forsikrer dig om, at du kan betale lånet til tiden. Især ved lån på små beløb er renterne og ÅOP oftest meget høje, hvilket betyder, at lånet hurtigt bliver meget dyre.

ÅOP er den årlige omkostning i procent. Denne kan fortælle dig, hvor meget dit lån kommer til at koste dig alt i alt.

Ønsker du at låne flere penge hos GoKredit, så kan du først gøre dette når det andet lån er blevet betalt tilbage. Der vil typisk gå en til to hverdage før GoKredit har modtaget tilbagebetalingen på deres konto.

Så snart tilbagebetalingen er modtaget fra GoKredit, vil du få en besked på dette på SMS eller pr. mail. Er der gået flere dage uden at du har fået en besked fra GoKredit, så skal du kontakte dem hurtigst muligt pr. mail, eller på deres telefonnummer som er 70 27 27 95.

Har du mulighed for at betale lånet tilbage før tid, så kan dette også lade sig gøre. Dog vil tilbagebetalingsbeløbet stadig være det samme. Du sparer dermed ikke etableringsomkostningerne væk.

Tilbagebetaling af GoKredit lånet

Er løbeperioden for lånet udløbet og skal du nu tilbagebetale dit lån, så gør du dette på følgende måde:

  • Find din faktura på lånet som du har modtaget pr. mail eller på selvbetjeningssiden.
  • Find Gironummer og FIK kode som du skal indbetale til.

Har du ikke længere din faktura eller har du yderligere spørgsmål omkring betalingen eller lånet generelt, så kan du altid kontakte GoKredits kundeservice på 71 99 10 03.

Foretrækker du at skrive til dem så kan dette gøres pr. mail via kundeservice@gokredit.dk.

Har du taget et lån hos GoKredit, men har fortrudt det? Så har du ret til fortrydelse. Alt du skal gøre, et at kontakte GoKredit og fortryde dit lån. Her vil du få flere informationer om proceduren og omkostningerne for fortrydelse af lån.

Kundeanmeldelser på Trustpilot

Se de senest tilgængelige Trustpilot anmeldelser af GoKredit

Anmeldelser: 9 • Middel
TrustScore: 3 2.8
5 stjerner
11%
4 stjerner
0%
3 stjerner
0%
2 stjerner
67%
1 stjerne
22%
HH
Henrik HAllberg 9 Anmeldelser
TrustScore: 2

Jeg er rystet!!!

dette er IKKE beregnet på personen i serviceafdelingen, men deres bogholderi i det hele taget! De har opkrævet et forkert beløb (ifølge servicemedarbejderen), så mit lån på 6000,- har lige nu sneget sig ned under 5000,- Jeg har optaget lånet d.22 juni!!!!!! Denne måned lyder det sådan her: udestående saldo fra forrige periode: 4584,- renter pr 31/12: 679,- (det er jo helt sindsygt) indbetalt 1000,- Udestående saldo denne periode 4264,- totalt udestående: 4837,- Den er jo HELT gal!!!!!!!!! Jeg har snakket med dem 4 gange og der sker ikke det mindste! Jeg kan KUN fraråde at optage lån hos dem:

DJ
Daniel Johannsen 17 Anmeldelser
TrustScore: 2

Det har virket fint de andre gange jeg…

Det har virket fint de andre gange jeg har brugt dem, Men lige pluslig kan de ikke udbetale går af it fejl, den har så stået på længe nu, er i ved at gå neden om hjem eller hvad, hvis i ikke kan udbetale, så lad vær ned at sende tilbud til mig tak, så finder jeg da bare et nyt sted.

KP
Karsten Pedersen 4 Anmeldelser
TrustScore: 2

Jeg bestilte i går lån ved dem..

Jeg bestilte i går lån ved dem får så hertil morgen en mail fra dem de har store it problemer.. det kan jeg så læse her på trustpilot at det har de haft rimelig længe jeg tænker så lidt hvorfor er det ik der er styr på det endnu.. syntes da de skulle skrive på deres hjemme side at de har it problemer og kan ik udbetale penge til nogle..

Fairlån anmelder af et bredt udsnit af de danske låneudbydere. Nogle af anmeldelserne omhandler låneudbydere, vi samarbejder med, hvilket betyder vi kan modtage provision fra disse.
Fairlån > Låneudbydere > GoKredit
Andreas Linde
Skrevet af
Andreas Linde har mere end 7 års erfaring med lånemarkedet og kender alt til ÅOP, annuitetslån, serielån, obligationer og andre relevante begreber inden for lån.

Seneste nyheder