Anmeldelse af Ikano Bank

Ikano Bank en pålidelig låneudbyder, der udbyder lån på op til 300.000 kr. til en lav rente og med lang løbetid. Ikano Bank tilbyder også samlelån, så du kan samle dine små lån til ét stort.

0.5/5 Anmeldt af Fairlån
Denne anmeldelse er baseret på en række udvalgte parametre, herunder kvaliteten af kundeservice og tilbudte lån.

Ikano Bank

Ikano Bank er et datterselskab til IKEA og har søsterselskaber i Sverige og Norge. Banken er ikke tilstede i form af fysiske filialer. Dette giver banken muligheden for at spare masser af penge og holde omkostningerne nede. Helt på niveau med den tankegang, IKEA har.

Besparelserne skal kunderne nyde godt af, hvilket er en meget sympatisk tankegang.

Lån penge hos Ikano Bank

Med et lån hos Ikano Bank har du mange forskellige muligheder. Hvis du er alene om at ansøge kan du låne op til 300.000 kroner, men du vil typisk opleve at få tilbudt en bedre rente, hvis du får en medansøger.

Vær dog opmærksom på at du hæfter for hele gælden, såfremt den anden part ikke betaler sin del af afdraget. Det glemmer mange desværre ofte, når de vælger at skrive under på en låneaftale sammen med en kæreste eller ven.

Der der dog mange fordele ved at låne sammen. For det første vil det ikke have samme belastning på økonomien når man er to om at låne. For det andet vil kreditvurderingen i de fleste tilfælde altid være bedre, da der vil være to indtægter til at tilbagebetale lånet.

Låneudbydere får samtidig også en større sikkerhed idet to personer er ansvarlige for afviklingen af lånet. Dette belønner de med en lavere rente. 

Udover at låne penge, har du også mulighed for at samle lån hos Ikano Bank. Det er en god mulighed, hvis du har en række små lån ved forskellige banker og online låneudbydere.

I denne situation bliver din økonomi hurtig uoverskuelig og du ender ofte med at betale alt for mange renter for lånet. Med et Ikano Bank samlelån kan du samle alle dine lån i ét større lån, få en mere overskuelig hverdag og spare penge på renterne.

Få et visa kreditkort hos Ikano Bank

Udover lån, tilbyder Ikano Bank også et kreditkort til forbrugerne. Forskellen ved et almindeligt kreditkort og et kreditkort fra Ikano Bank er, at der er mange fordele at hente med et kreditkort fra Ikano Bank.

Med et Ikano Bank Kreditkort får du en kassekredit fra 5.000 til 50.00 kroner, som du kan bruge på lige præcis hvad du går og drømmer om. Hver måned får du tilbudt unikke rabat som for eksempel:

 • Januar: 10% på tøj og sko.
 • Februar: 20% på ure og smykker.
 • Marts: 15% på sportsbutikker.
 • April: 10% på byggemarkeder.
 • Maj: 5% på rejsebureauer.
 • Juni: 10% på flyselskaber.
 • Juli: 5% på benzin.
 • August: 25% på briller og kontaktlinser.
 • September: 30% på bøger.
 • Oktober: 10% på boligindretning
 • November: 5% på elektronik.
 • December: 15% på legetøj.

Udover de månedlige rabatter, får du samtidig et kreditkort med lave rente, intet oprettelsesgebyr og ingen årsgebyr. Det gør det meget billigere at have et kreditkort, i forhold til nogle kreditkort som man får fra bankerne. 

Læg din opsparing hos Ikano Bank

I dagens Danmark er det de færreste banker som tilbyder renter på indlån. Man tjener med andre ord intet på at have penge stående på sin konto.

Ikano Bank tilbyder dog gode renter i forhold til den nuværende økonomiske situation med negative renter. Med en Sparkonto fri får du 0,6% i renter, og du kan frit indsætte og hæve på din konto via netbank. Du kan indsætte op til 10.000.000 kroner.

Rentetilskrivningen sker hvert år den 31. December. Du kan dermed få dine penge til at vokse uden at skulle gøre noget ekstra for det. 

Hvis du ikke skal bruge pengene løbende, kan du vælge en sparkonto fast på enten 1 år, 2 år eller 3 år. Her får du en fast rente på enten 0,8, 0,9 eller 1%. Til gengæld er dine penge låst, hvilket giver en lavere fleksibilitet.

Få et kontokort og saml dine fordele.

Forskellige butikker i Danmark benytter Ikano Bank til at administrere deres fordelskort heriblandt:

 • IKEA SHOPPING – Få finansieret dine køb i IKEA og følg med dine køb på kortet på ikanobank.dk.
 • Magasin kort – Et fordelskort med en kredit på op til 40.000 kroner. Bliv inviteret med til VIP events, 12 shoppeweekender og spar 50% på parkering.
 • H&M Kontokort, inspiration, BR best card, Harald nyborg og Jem & fix – Del betalingen op i flere måneder eller betal saldoen ud, når du har penge på din konto.
 • Bauhaus Plus Card – Få en kredit på op til 40.000 kroner og få samtidig 10% rabat på køb i Bauhaus.

Sikkerhed hos Ikano Bank

Hos Ikano Bank skal du ikke frygte at give informationer om din person videre. Ikano Bank sørger for at beskytte dine fortrolige persondata. Er du dermed logget ind, så bliver alle dine oplysninger herfra krypteret.

Når oplysninger bliver krypteret, så betyder det, at det bliver ulæseliggjort. Dette sker så man kan sikre, at uvedkomne ikke vil få fat i dine persondata.

Samtidig med at sikkerheden er højt, sørger låneudbyderen dog også altid for, at hjemmesiden er brugervenlig og at du får en god oplevelse når du besøger den.

Dog skal du også selv altid sørge for, at dine data er beskyttet. Derfor kan du gøre følgende:

 • Installer et antivirusprogram på computeren og sørge for at holde dette opdateret hele tiden.
 • Altid installere vigtige programopdateringer
 • Installere en firewall
 • Anvend aldrig programmer eller udstyr fra upålidelige leverandører
 • Husk altid at logge ud når du er færdig.

Især hvis du logger ind på en anden computer end din egen, er det vigtigt, at denne computer ikke gemmer dine log-ind oplysninger. Hver derfor altid opmærksom på dette når du anvender en anden computer.

Vil du vide mere om sikkerhed, så kan du læse meget mere på Ikano Banks hjemmeside under Sikkerhed og fortrolighed.

ØkonomiSikring hos Ikano Bank

Har du brug for lidt mere sikkerhed i forbindelse med dit lån, så kan du få ØkonomiSikring. Denne er en forsikring som dækker dig hvis du skulle opleve at blive ramt af sygdom eller bliver ufrivilligt arbejdsløs.

Er du ny kunde hos Ikano Bank så gælder der andre krav for forsikringen end når du er eksisterende kunde. Du kan få en forsikring til dit lån såvel som også dit kreditkort.

Hvis du er ny kunde, skal du først ansøge om et kort eller et lån. I step tre af ansøgningsprocessen skal du sige “Ja tak” til ØkonomiSikring. Er du allerede eksisterende kunde, skal du have dit kundenummer klar og ringe til Ikano Bank på telefon 43 55 66 00.