Ikano Bank – er de bedst og billigst?

Ikano Bank er en pålidelig låneudbyder, der udbyder lån på op til 300.000 kr. til en lav rente og med lang løbetid. Ikano Bank tilbyder også samlelån, så du kan samle dine små lån til ét stort.

Ikano Bank

Kundeservice
Behandlingstid
Pris
Ekstra fordele
Brugeroplevelse

Ikano Bank er et datterselskab til IKEA og har søsterselskaber i Sverige og Norge. Banken er ikke tilstede i form af fysiske filialer. Dette giver banken muligheden for at spare masser af penge og holde omkostningerne nede. Helt på niveau med den tankegang, IKEA har.

Besparelserne skal kunderne nyde godt af, hvilket er en meget sympatisk tankegang.

Ikano Bank
Ikano Bank

Gå til Ikano Bank her >

Lån penge hos Ikano Bank

Eller lån penge hos andre banker her.

Med et lån hos Ikano Bank har du mange forskellige muligheder.

Hvis du er alene om at ansøge kan du låne op til 300.000 kroner, men du vil typisk opleve at få tilbudt en bedre rente, hvis du får en medansøger.

Der der dog mange fordele ved at låne sammen:

 1. For det første vil det ikke have samme belastning på økonomien når man er to om at låne.
 2. For det andet vil kreditvurderingen i de fleste tilfælde altid være bedre, da der vil være to indtægter til at tilbagebetale lånet.
 3. Låneudbydere får samtidig også en større sikkerhed idet to personer er ansvarlige for afviklingen af lånet. Dette belønner de med en lavere rente. 

Ikano Bank tilbyder også samlelån

Hos Ikano Bank har du også mulighed for at samle dine små lån i ét stort lån. Dette kaldes et samlelån.

Det er en god idé, hvis du har en række små lån ved forskellige banker og online låneudbydere.

I denne situation bliver din økonomi hurtig uoverskuelig og du ender ofte med at betale alt for mange renter for lånet.

Med et Ikano Bank samlelån kan du samle alle dine lån i ét større lån, få en mere overskuelig hverdag og spare penge på renterne.

Bliv godt kørende med et billån fra Ikano Bank

Hos Ikano Bank kan du ansøge om billån på op til 300.000 kr. uden krav om udbetaling. Se billån uden udbetaling her.Lånet skal tilbagebetales i løbet af 12 år.

Processen er nem, hurtig og utroligt smertefri: 

 1. Udfyld ansøgningsskemaet online
 2. Vent på, at banken tjekker din kreditscore
 3. Underskriv låneaftalen med dit NemID
 4. Få penge på kontoen efter 3 hverdage – senest

Renten på billån fra Ikano Bank er særligt konkurrencedygtig og starter allerede ved 6,5% – og det er uanset, om den bil, du køber, er brugt eller ny.

Det står alle frit for at ansøge om et billån hos Ikano Bank, dog kan Ikano Bank ikke garantere, at alle, der ansøger, bliver godkendt. Dog er de krav, Ikano Bank stiller til ansøgere om billån, meget basale, og de fleste vil kunne klare sig gennem nåleøjet. 

Krav til dig, der ønsker et Ikano Bank billån: 

 • Du skal være minimum 18 år gammel
 • Du skal have adresse i Danmark
 • Du må ikke være registreret som dårlig betaler hverken i RKI eller Debitor Registret
 • Din økonomi skal kunne klare et kredittjek

Ikano Bank kort: Visa og MasterCard

Udover lån tilbyder Ikano Bank ligeledes kreditkort til forbrugerne.

Forskellen ved et almindeligt kreditkort og et kort fra Ikano Bank er, at der er mange flere fordele at hente med et kreditkort fra Ikano Bank.

Med et Ikano Bank VISA kreditkort får du en kassekredit fra 5.000 til 50.00 kroner, som du kan bruge på lige præcis, hvad du går og drømmer om.

Ikano Bank tilbyder unikke rabatter hver måned

MånedRabatKategori
Januar10%Tøj & sko
Februar20%Ure & smykker
Marts15%Sportsbutikker
April10%Byggemarkeder
Maj5%Rejsebureauer
Juni10%Flyselskaber
Juli5%Benzin
August25%Briller & kontaktlinser
September30%Bøger
Oktober10%Boligindretning
November5%Elektronik
December15%Legetøj

Udover de månedlige rabatter, får du samtidig et kreditkort med lave rente, intet oprettelsesgebyr og ingen årsgebyr. Det gør det meget billigere at have et kreditkort, i forhold til nogle kreditkort som man får fra bankerne. 

Repræsentativt eksempel:

Lånebeløb: 20.000 kr. – Løbetid: 3 år – Ydelse 675 kr./md. – Variabel debitorrente 13,9 % – ÅOP 13,9 % – Stiftelsesomkostninger 0 kr. – Samlede kreditomkostninger 4.289 kr. – Samlet beløb til betaling 24.289 kr. – Forudsætter betaling via iBOX. Administrationsgebyr 0 kr. /md. – Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Opret konto til opsparing hos Ikano Bank og få lav rente på indlån

I dagens Danmark er det de færreste banker, som tilbyder renter på indlån. Man tjener med andre ord intet på at have penge stående på sin konto.

Ikano Bank tilbyder dog gode renter i forhold til den nuværende økonomiske situation med negative renter. Med en Sparkonto fri får du 0,6% i renter, og du kan frit indsætte og hæve på din konto via netbank.

Du kan indsætte op til 10.000.000 kroner.

Rentetilskrivningen sker hvert år den 31. December.

Du kan dermed få dine penge til at vokse uden at skulle gøre noget ekstra for det. 

Hvis du ikke skal bruge pengene løbende, kan du vælge en sparkonto fast på enten 1 år, 2 år eller 3 år. Her får du en fast rente på enten 0,8%, 0,9% eller 1%. Til gengæld er dine penge låst, hvilket giver en lavere fleksibilitet.

Gør brug af Ikano Banks netbank

Ikano Bank har udviklet en netbank til deres kunder, så de nemt kan få et bedre overblik over deres lån gennem Ikano.

Som kunde kan du i netbanken eksempelvis:

 • Tjekke din kontooversigt og se, hvad der bliver indbetalt
 • Finde oplysninger om din rente
 • Overføre penge mellem dine konti
 • Oprette nye opsparingskonti
 • Og meget, meget mere…

På din netbank har du desuden altid adgang til din låneaftale og de betingelser, du skrev under på at opfylde, da lånet blev oprettet.

Derudover giver Ikanos netbank dig mulighed for at skrive direkte til det hjælpsomme personale, der altid sidder klar til at hjælpe dig, hvis der skulle dukke nogle spørgsmål op. 

Spørgsmål & svar om Ikano Bank

Hvordan ansøger jeg hos Ikano Bank?

Du ansøger direkte fra Ikano Banks hjemmeside. Når du har valgt lånebeløb og løbetid, klikker du på “Ansøg med NemID”. Herefter skal du udfylder et online ansøgningsskema og underskrive med NemID. Læs mere om online lån her.

Hvad koster et lån hos Ikano Bank?

Ikano Bank tilbyder en variabel debitorrente, der starter fra 4,9% – 19,9%. Din endelige rente afhænger dog af lånebeløbet, løbetiden og din kreditværdighed. Find andre billige lån her.

Hvem kan blive godkendt til et lån?

Vil du låne hos Ikano Bank, skal du være fyldt 18 år, have en fast bopæl i Danmark og ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret. Din godkendelse afhænger desuden af en grundig kreditvurdering, der bliver foretaget af din økonomi. Læs mere her.

Kan jeg ændre min månedlige ydelse?

Ja. Som noget helt ekstraordinært kan du både vælge at betale mere eller mindre hver måned, hvilket enten vil forlænge eller forkorte løbetiden. Ønsker du at ændre din månedlige ydelse, skal du kontakte Ikano Banks kunderservice, som vil hjælpe dig med ændringen. Find kontaktoplysningerne på denne siden.

Sikkerhed er en topprioritet hos Ikano Bank

Hos Ikano Bank skal du ikke frygte at give informationer om din person videre. Ikano Bank sørger for at beskytte dine fortrolige persondata. Er du dermed logget ind, så bliver alle dine oplysninger herfra krypteret.

Når oplysninger bliver krypteret, så betyder det, at det bliver ulæseliggjort. Dette sker så man kan sikre, at uvedkomne ikke vil få fat i dine persondata.

Samtidig med at sikkerheden er højt, sørger låneudbyderen dog også altid for, at hjemmesiden er brugervenlig og at du får en god oplevelse når du besøger den.

Dog skal du også selv altid sørge for, at dine data er beskyttet. Derfor kan du gøre følgende:

 • Installer et antivirusprogram på computeren og sørge for at holde dette opdateret hele tiden.
 • Altid installere vigtige programopdateringer
 • Installere en firewall
 • Anvend aldrig programmer eller udstyr fra upålidelige leverandører
 • Husk altid at logge ud når du er færdig.

Især hvis du logger ind på en anden computer end din egen, er det vigtigt, at denne computer ikke gemmer dine log-ind oplysninger. Hver derfor altid opmærksom på dette når du anvender en anden computer.

Vil du vide mere om sikkerhed, så kan du læse meget mere på Ikano Banks hjemmeside under Sikkerhed og fortrolighed.

ØkonomiSikring hos Ikano Bank

Har du brug for lidt mere sikkerhed i forbindelse med dit lån, så kan du få ØkonomiSikring. Denne er en forsikring som dækker dig hvis du skulle opleve at blive ramt af sygdom eller bliver ufrivilligt arbejdsløs.

Er du ny kunde hos Ikano Bank så gælder der andre krav for forsikringen end når du er eksisterende kunde. Du kan få en forsikring til dit lån såvel som også dit kreditkort.

Kontakt Ikano Bank kundeservice

Har du spørgsmål relateret til finans, privatøkonomi, lån, m.m. kan du med stor sandsynlighed finde svar på disse spørgsmål under Ikano Banks FAQ-side. Den finder du her.

Hvis du ikke kan finde svar på dine spørgsmål på deres hjemmeside eller stadigvæk er i tvivl om nogle ting angående ansøgningsprocessen, dit lån eller andet, kan du også altid vælge at kontakte Ikano Bank på følgende to måder:

 1. Mail: Udfyld kontaktskemaet online på deres hjemmeside med dit navn, din mailadresse, dit telefonnummer samt din besked, og Ikano Banks kundeservice vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. 
 2. Telefon: Ikano Bank sidder ligeledes klar til at besvare dit telefonopkald, hvis du skulle få brug for en lidt mere personlig vejledning. 

Ikano Bank tlf.: 
+45 43 55 66 00

Kundeservice åbningstider:
Mandag-fredag kl. 09.00-16.00

Kundeanmeldelser på Trustpilot

Se de senest tilgængelige Trustpilot anmeldelser af Ikano bank

Anmeldelser: 800 • God
TrustScore: 4.5 4.3
5 stjerner
63%
4 stjerner
9%
3 stjerner
2%
2 stjerner
3%
1 stjerne
22%
PM
Peter meyer 36 Anmeldelser
TrustScore: 1

Total mangel på kundeservice over for folk der ikke frivilligt har valgt dem .

Utrolig dårlig behandling af kunder som fik et lån et sted . Og enten blev opkøbt af ikano eller bare slået sammen. Jeg har ikke kunne komme ind på min konto i et års tid. Altid noget med serveren eller så kan man ikke lige dit af ikke dat fordi man kom fra basisbank . Hvilke undre mig at den stadig eksisterer og hvorfor pokker vi så skulle flyttes over til denne bank . Der på trods af at vil betaler hver gang og ikke springer noget over , selv i svære tider ikke kan få lov til at logge på . Men de kan godt sætte renter op og ændre på den aftale vi fik med basisbank. Er det kun derfor de bytter kunder? . Så de kan ændre i aftalen folk har indgået. Jeg er i hvert fald glad for at vi snart er færdige med dem .

Stefan Conradsen
Stefan Conradsen 12 Anmeldelser
TrustScore: 1

Ikano har overtaget basisbank…

Ikano har overtaget basisbank udlånskunder og forlænger ens nuværende lån med 19 måneder uden kundens samtykke eller information derom, det eneste basisbank har udmeldt var at Ikano nu overtog deres udlånskunder og man derfor skulle godkende overførslen. Iflg. mit dokument er sidste betaling juli 2030 men Ikano insisterer på at de vil have penge frem til december 2031, hvordan kan dette overhovedet lade sig gøre, det er mange penge vi snakker om og jeg vil sige det tenderer til svindel.

C
Conni Stender 51 Anmeldelser
TrustScore: 5

Let og problemfrit

Virkelig dejligt at man ikke skal fortælle stolper op og ned. At man ikke skal fremskaffe forskellige papirer. Er man forhåndsgodkendt så går det som smurt i smør. Dejligt når man pludselig har brug for luft i økonomien. Det er jo ikke altid planer/økonomi/politiske beslutninger hænger sammen med ens privatøkonomi på et givet tidsrum.

Fairlån anmelder af et bredt udsnit af de danske låneudbydere. Nogle af anmeldelserne omhandler låneudbydere, vi samarbejder med, hvilket betyder vi kan modtage provision fra disse.
Fairlån > Låneudbydere > Ikano Bank
Andreas Linde
Skrevet af
Andreas Linde har mere end 7 års erfaring med lånemarkedet og kender alt til ÅOP, annuitetslån, serielån, obligationer og andre relevante begreber inden for lån.

Seneste nyheder