Jyske Bank – er de bedst og billigst?

Jyske Bank er en af Danmarks største banker og tilbyder lån til både privatkunder og virksomheder. Jyske Bank har fokus på åbenhed, hæderlighed og ansvarlighed i deres virke.

Jyske Bank

Customer service
Processing time
Price
Extra benefits
User experience

Jyske Bank er danmarks anden største bank og leverer finansielle produkter til både private og virksomheder. Banken har afdelinger i det meste af Danmark og har også en afdeling i Hamborg og på Gibraltar.

Jyske Bank
Jyske Bank

Gå til Jyske Bank her >

Vi anbefaler at undersøge dine muligheder nøje, hvis du er på udkig efter et online lån.

Historien bag banken

Den 7. Juli 1967 fusionerer 4 banker fra det midtjyske og bliver til Jyske Bank. Disse 4 banker var Silkeborg Bank, Kjellerup Bank, Kjellerup Handels- og Landbrugsbank og Handels- og Landbrugsbanken i Silkeborg.

I dag har banken mere end 99 afdelinger i Danmark og 2 afdelinger i udlandet. Banken beskæftiger knap 4.000 mennesker og har op mod 200.000 aktionærer. Banken gør meget ud af at være innovative og blev i 1982 kaldt en havkat af Jyllands Posten.

Havkatten er en meget aktiv og helt speciel fisk, som får meget ud af lidt. Jyske Bank har altid været nødt til at gå sine egne veje og har på denne måde været med til at skabe sund konkurrence på bankmarkedet.

Som eksempel på deres innovative tanker, kan nævnes at banken den 1. oktober 2008, som den første bank i hele verden, åbnede deres egen tv-station. Her kan man dagligt bliver opdateret på de finansielle nyheder og se økonomiske baggrundshistorier.

Værdier

Jyske Bank levere finansielle løsninger til alle former for kunder, både private og offentlige. Banken lægger vægt på at være åben og hæderlig i deres opførsel. Deres finansielle ydelser er altid fremsynede, enkle og ansvarlige.

For Jyske Bank er balancen mellem deres tre fokusgrupper; medarbejdere, aktionærer og kunder aller vigtigst. Kunderne skal opleve en positiv forskel ved at være kunder i banken. Jyske Bank er stolte af at være blandt de bedste finansielle virksomheder i Danmark.

Lån

Jyske Bank har lån til alle behov. De stiller fair lånebetingelser for deres kunder. Vil du eksempelvis låne 15.000 kr. starter renten på 7,19 % og ÅOPen starter på 14,27 %. Det er meget rimelige udgifter for, at låne penge. Find banklån her.

Generelt ligger deres renter på mellem 7 % og 12,50 % og deres ÅOP 7,7 % – 15,7 %. Det er lidt bedre end de fleste online låneudbydere, hvor renten ofte starter på 9 %.

Bank for unge

Som ung sker der mange forandringer i livet og det kan nogle gange gå ret stærkt. Der er mange forskellige økonomiske situationer, som man kan befinde sig i som ung.

Jyske Bank har råd og løsninger til alle situationer – se bare deres produktside her. Her er udgangspunktet at du er mellem 18 og 27 år. Det kan være at du er under uddannelse og skal have økonomien til at gå op eller måske er du på vej ud på et stort udlandseventyr.

Det kan også være at du skal flytte eller at du har fået dit første job og skal have hjæp til at lægge et realistisk budget. Og endelig kan det være at du lige er fyldt 18 og er helt grøn til det med økonomien.

Uanset hvad din situation er, kan Jyske Bank hjælpe dig. De har lån, som er tilpasset dine behov og rådgivere, som hellere end gerne vil hjælpe dig godt på vej i det voksne liv.

Betingelser og krav

Jyske Bank har nogle betingelser og krav som de stiller for at du kan være sikker på at du låner penge under ordentlige forhold. En af disse betingelser er at du ikke må stå i Ribers Kreditinstitut.

Det er bankens måde at sikre sig, at de får deres penge igen. En anden betingelse er, at du skal være myndig før du kan låne penge hos dem. Det vil sige at du skal være fyldt 18 år. Du skal yderligere have dansk adresse og CPR-nummer for at kunne blive kunde i banken.

Kundeanmeldelser på Trustpilot

Se de senest tilgængelige Trustpilot anmeldelser af Jyske bank

Anmeldelser: 1378 • Dårlig
TrustScore: 1.5 1.5
5 stjerner
19%
4 stjerner
5%
3 stjerner
2%
2 stjerner
6%
1 stjerne
67%
LH
Lars Henriksen 44 Anmeldelser
TrustScore: 3

Mail om at jeg har fået mail

Har netop modtaget en mail om at jeg skal logge ind på min konto på Jyske bank for at læse en mail… Seriøst? En mail om at jeg har fået mail? Den var vist ikke gået på 1. semester på IT-højskolen.. Nå, men det brev som brevet leder hen til, er der en hel side om ‘varsling af gebyrer i fuldmagtsforhold’. Så vidt jeg ved har jeg ingen fuldmagt så er det her bare et generelt brev det kan sendes til alle kunder? Dejligt nemt for Jyske Banks kommunikationsafdeling, men de stakkels kunder som betaler for at være kunder hos Jyske Bank må bryde deres hoveder med om brevet er relevant, er det overhovedet til mig? Det nævnes gentagne gange den åbenbart meget centrale konto ‘gebyrkontoen’. Hvad der det? Er det en særlig konto? Eller er det en af mine konti, som bare har en ekstra funktion som stedet hvor evt. gebyrer trækkes fra? Hvordan ser jeg hvilke af mine konti der er ‘gebyrkonti’?. Jeg føler mig helt igennem ikke-oplyst. Ved ikke om brevet overhovedet omhandler mig og givet fald ved jeg ikke om jeg skal gøre noget og i givet fald hvad. Denne kommunikation er til 0 stjerner, men da der er muligt at sætte penge ind og trække penge ud (alm bankforretning) OG kundersevice pr tlf faktisk er god, må denne del jo trække lidt op

RR
Rasmus Rask Larsen 2 Anmeldelser
TrustScore: 1

Høje gebyrer og meget dyrt bankskifte

Efter længere tids utilfredshed med Jyske Bank har vi nu skiftet bank. Utilfredsheden skyldes blandt andet en kavalkade af gebyrer og omkostninger, som på ingen måde opvejes af bedre service eller andet i forhold til andre banker. Jyske Banks argument for at forblive kunde hos dem var en omgang varm luf om “en helhedsbetragtning hvis man samlede alt hos dem” blottet fra konkret indhold eller konkrete fordele. I forbindelse med at skifte væk fra Jyske Bank tog Jyske Bank blandt andet 1.000 kr. for at indfri et mindre andelsboliglån, mere end 1.000 kr. for at flytte nogle få aktier tilknyttet børnenes børneopsparinger (1 år og 3 år), 800 kr. for at flytte en nyopstartet ratepension med aktiver for ca. 2.000 kr. og 50 kr. for hævning af Euro i Jyske Banks egne hæveautomater (udover vekselkurs). Derudover kamufleres løbende gebyrforhøjelser blandt mange kontooversigtsbeskeder samt ingen overskuelig oversigt over ens samlede omkostninger. Jyske Bank var videre den første bank med negative renter og ikke blandt de første til at fjerne negative renter igen samt enormt langsomme til at hæve renten på opsparinger i takt med centralbankens rentestigninger. Jyske Bank kan ikke anbefales.

AB
aka buuk 3 Anmeldelser
TrustScore: 1

Det koster mig lidt over 2000 kr om…

Det koster mig lidt over 2000 kr om året bare for at have min egen privatkonto her (inkl alt muligt gebyrer pjat). Det er jo år 2023 nu, men alligevel tager det hele 2 dage, før mine penge er på min anden konto i en helt anden bank. Og hvis jeg vil have dem straks, så skal jeg punge ud med 8 kr. 😀 Jeg ringede lige til dem for at stoppe en betalingsaftale, som skulle være sket i dag. Og gæt hvad? De ville have hele 50 kr for at trykke på et par knapper og stoppe den betaling. Jeg mener, jeg kan jo ikke engang selv stoppe den eller slette aftalen før om 3-4 dage. Det er sgu da lidt frustrerende! Jeg valgte Jyske Bank i tidernes morgen på grund af en erhvervskonto, men nu har jeg min erhvervskonto et helt andet sted. Måske er det på tide at lede efter en ny bank, for ærligt talt, hvorfor skulle man smide 2000 kr ud af vinduet for noget, man kan få meget billigere, hvis ikke helt gratis, andre steder? Det giver jo ikke rigtig mening.

Fairlån anmelder af et bredt udsnit af de danske låneudbydere. Nogle af anmeldelserne omhandler låneudbydere, vi samarbejder med, hvilket betyder vi kan modtage provision fra disse.
Fairlån > Låneudbydere > Jyske Bank
Andreas Linde
Skrevet af
Andreas Linde har mere end 7 års erfaring med lånemarkedet og kender alt til ÅOP, annuitetslån, serielån, obligationer og andre relevante begreber inden for lån.

Seneste nyheder