Kvikautomaten er lukket

Vi beklager at måtte meddele dig, at [BANK] officielt har lukket sine aktiviteter i Danmark. Som følge heraf tilbyder de ikke længere nogen banktjenester, herunder lån.

Vi beklager den ulejlighed dette har måtte medføre, og takker for din forståelse.

Kvikautomaten

1
Kundeservice
1
Behandlingstid
1
Pris
1
Ekstra fordele
1
Brugeroplevelse
1

Alt indholdet nedenfor er fra da banken var i drift.


Kvikautomaten
Kvikautomaten

Gå til Ferratum her >

Kvikautomaten giver muligheden for at låne penge hurtigt. Hos Kvikautomaten er man godt klar over, at det til tider næsten ikke kan gå for hurtigt med at få et lån eller en kredit udbetalt.

De er derfor altid parate til at behandle din ansøgning hurtigst muligt, så du også hurtigt vil få et svar på, om du kan låne penge hos Kvikautomaten. Det er muligt at søge enten en kredit eller et lån hos låneudbyderen.

Kviklån ønsker at give dig den bedst mulige service. Derfor stræber Kvikautomaten efter at være den bedste, den hurtigste og den mest troværdige låneudbyder i Danmark.

Hos dem er du altid velkommen til at kontakte kundeservice hvis du skulle have brug for hjælp eller mangler svar på et spørgsmål.

Kvikautomaten bestræber sig på at give dig et svar hurtigst muligt.

Først bliver din kreditværdighed dog tjekket. Det er nødvendigt at tjekke denne, da kvikautomaten på denne måde kan vurdere, om du økonomisk har råd til at tage et lån eller en kredit.

Dette sikrer også dig mod rykkere og en mulig registrering som dårlig betaler, skulle du ikke have økonomien til at tage et lån. Vurderer Kvikautomaten, at din privatøkonomi godt kan hænge sammen, når du har et lån at betale af på, får du straks besked.

Ved godkendelse, kan du forvente pengene på din konto efter kort tid.

Du behøver derfor kun give få informationer når du ansøger om et lån hos Kvikautomaten. Det er nemt og hurtigt.

Beløbsstørrelser hos Kvikautomaten

Hos Kvikautomaten kan du låne mellem 500 kroner og 6.000 kroner. Løbetiden for et lån beløber sig på 30 dage. Der kan søges om, og betales for forlængelse 3 gange for samme lån.

Betaler du dine afdrag til tiden, betaler du kun for de aftalte renter for lånet. Ved forlængelse betales et beløb for at låne pengene længere end de 30 dage.

Det anbefales dog, at du altid får tilbagebetalt dine lån til tiden. En forlængelse kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, da lånet her vil blive ved med at trække dyre renter, samtidig med, at gebyrer vil blive pålagt. Når du har betalt dit lån tilbage, kan du søge om et nyt lån, hvis du skulle stå og mangle penge på et andet tidspunkt igen.

Kvikautomaten blander sig ikke i, hvad du bruger pengene til. Det er helt op til dig. De hjælper dig gerne med at kunne dække uforudsete udgifter, så du har lettere ved at komme igennem hverdagen.

De forlænger også gerne lånet de 3 gange og spørger ikke til grunden, hvis du ønsker at forlænge et lån. Husk dog, at du kun kan forlænge lånet 3 gange. Herefter skal lånet betales tilbage.

Under hvilke betingelser kan du låne hos Kvikautomaten?

Hos Kvikautomaten kan du låne penge uden at du skal bevæge dig ud af døren. Du har mulighed for at låne op til 6.000 kr. uden at skulle stille sikkerhed for lånet og uden at skulle begrunde hvad du skal bruge et lån til.

Når du låner penge hos Kvikautomaten skal du været fyldt 23 år, være dansk statsborger, være registreret med CPR-nummer og folkeregisteradresse i Danmark.

Kan du opfylde disse krav, så er der mulighed for at du kan få et lån fra Kvikautomaten.

Når du udfylder ansøgningsskemaet, beder de om din mailadresse og dit telefonnummer. Det er et krav, at både telefonnummeret og mailen virker når du indsender din ansøgning, så de kan komme i kontakt med dig, hvis dette skulle blive nødvendigt.

Samtidig er det vigtigt, at du ikke er registreret hos for eksempel RKI eller Debitor Registret eller på anden måde står opført i et lignende register, så din kreditværdighed ikke er troværdig.

Det er vigtigt for Kvikautomaten, at du har en god privatøkonomi så du kan låne penge til det, du har brug for. Derfor er de grundige, når de tjekker din kreditværdighed og hurtige, når du er blevet fundet kreditværdig.

Kvikautomatens moderselskab hedder Ferratum ApS. Derfor må du ikke have et udstående lån hos Ferratum ApS, når du søger lån hos Kvikautomaten.

kvikautomaten

Gør dig nogle tanker før du låner

Det er vigtigt at du har tænkt dig rigtig godt om før du kaster dig ud i et lån. Et lån med en kort løbetid er kun en kort løsning når du mangler penge.

På trods af, at du kan forlænge dit lån hos Kvikautomaten, har du dog stadig ikke lang tid til at samle de penge sammen som du skylder. Derudover kan det blive dyrt at forlænge dit lån, på grund af renter og gebyrer som bliver påregnet. Du kan derfor ende med at betale langt mere end du i realiteten har lånt.

For at undgå, at du skal betale for alt for mange renter og gebyrer, er det derfor vigtigt, at du er helt sikker på, at du kan betale lånet tilbage når løbetiden er gået.

Det kan være, at du i forvejen ved, at du vil få flere penge den kommende måned, og derfor vil tage forskud på glæderne. I sådanne tilfælde er det klogt at låne, da du samtidig sikrer dig, at du har pengene til at betale lånet tilbage til tiden.

Ønsker du at låne penge, på trods af at du ikke ved, om du har penge til at tilbagebetale lånet plus renter og gebyrer, så er det en god idé at finde ud af, hvad dit rådighedsbeløb ligger på.

Du finder dit rådighedsbeløb ved at fastlægge dit budget. Budgettet bliver udregnet ved at du lægger alle indtægter sammen og derefter alle udgifter. Efter du har gjort dette, trækker du nu alle udgifter fra indtægterne.

Det resterende beløb er hvad du har til rådighed hver måned. Dette beløb kan du låne hos Kvikautomaten, hvis du ønsker dette. Dog skal du huske, at der også skal være penge til gebyrer og renter som bliver pålagt lånet.

Kundeanmeldelser på Trustpilot

Se de senest tilgængelige Trustpilot anmeldelser af Kvikautomaten

Anmeldelser: 866 • God
TrustScore: 4.5 4.3
5 stjerner
79%
4 stjerner
16%
3 stjerner
1%
2 stjerner
1%
1 stjerne
2%
Bo Jensen
Bo Jensen 18 Anmeldelser
TrustScore: 1

Rokker agtig behandling

Folkelånet er det mest utålmodige selskab der findes lad vær med at låne de er konstant på nakken af dig før tid og så er deres medarbejdere nogle af de mest uvenlige personer man for næsten skæl ud som et lille barn når man ringer til dem. De burde selv ha en I num…. Øv for en dårlig behandling når man har betalt til tiden og det er deres system der er langsom.mvh Bo Jensen

AS
Aase Søgaard 5 Anmeldelser
TrustScore: 5

Nemt og hurtigt 🙂

Nemt og hurtigt 🙂

HA
Helle Andersen 2 Anmeldelser
TrustScore: 5

Fremragende

Det hele gik bare så hurtigt! Yderst tilfreds! Ikke sidste gang jeg har benyttet mig af Kvikautomaten

Fairlån anmelder af et bredt udsnit af de danske låneudbydere. Nogle af anmeldelserne omhandler låneudbydere, vi samarbejder med, hvilket betyder vi kan modtage provision fra disse.
Fairlån > Låneudbydere > Kvikautomaten
Andreas Linde
Skrevet af
Andreas Linde har mere end 7 års erfaring med lånemarkedet og kender alt til ÅOP, annuitetslån, serielån, obligationer og andre relevante begreber inden for lån.

Seneste nyheder