Anmeldelse af Kvikto

4.5/5 - Anmeldt af Fairlaan
Denne anmeldelse er baseret på en række udvalgte parametre, herunder kvaliteten af kundeservice og tilbudte lån.

Kvikto er en ny udbyder i Danmark, der tilbyder kredit fra 3.000 – 15.000 kr. til en fast lav månedlig rente. Få svar på din ansøgning med det samme og lån med en ubegrænset løbetid.

Kvikto tilbyder følgende lån

3.000 - 15.000 kr
Lånebeløb
316,8 - 339,8 %
ÅOP
3 - 12 måneder
Løbetid
Eksempel: 10.000 over 12 måneder. Etb. omk. 495 kr. ÅOP 319,7%. Fast debitorrente 150%. Mdl. ydelse 1.250 kr. Samlede kreditomkostninger 15.495 kr. Samlet tilbagebetaling 25.950 kr. - maks ÅOP: 339.8%

Fordele og ulemper

  • Ingen uventede eller skjulte gebyrer
  • Lav månedlig rente på 12,5%
  • Få svar på din ansøgning med det samme
  • Ubegrænset løbetid
  • Det er ikke muligt at forhøje din kredit
  • Du kan kun have én kredit hos udbyderen

Krav

Alder
21 år
Statsborgerskab
Ja
Dansk bopæl
Ja
Email
Ja
Nationalt telefonnummer
Ja
Eksempel: 10.000 over 12 måneder. Etb. omk. 495 kr. ÅOP 319,7%. Fast debitorrente 150%. Mdl. ydelse 1.250 kr. Samlede kreditomkostninger 15.495 kr. Samlet tilbagebetaling 25.950 kr. - maks ÅOP: 339.8%

Kvikto

Et nyt lån har indtrådt det online lånemarked i Danmark – nemlig Kvikto. Som navnet lyder, er tilbyder Kvikto hurtige lån, du nemt og sikkert kan ansøge om på nettet. 

Du får her en fleksibel kreditløsning fra 3.000 - 15.000 kroner, som du frit kan bruge til lige præcis det, du ønsker. 

Kvikto er særligt opmærksom på, at al udlån foregår på ansvarlig og forsvarlig vis. Derfor foretager udbyderen en kreditvurdering af dig, så du ikke hæfter dig for et lånebeløb, du ikke kan tilbagebetale.

Bag om Kvikto

Kvikto blev tilgængelig for danskere i november 2018. Det er den 100% ejet koncern Finans 247 ApS, der har opstartet denne nye låneformidler. Selv samme danske koncern står også bag populære låneudbydere som Kassekreditten.

Finans 247 ApS er registreret hos Finanstilsynet samt medlem af Dansk Kredit Råd. 

Du kan derfor være sikker på, at du låner hos en erfaren og pålidelig virksomhed, når du optaget kredit hos Kvikto.

Holdet bag Kvikto består af flok kyndige og energiske medarbejdere, som står klar til at rådgive og vejlede dig, hvis du sidder inden med spørgsmål og tvivl i forbindelse med deres låneløsninger. 

Kvikto – fordele

Der kan være betydelige fordele at hente ved at låne hos Kvikto frem for andre banker og låneinstitutter.

De mest markante fordele er: 

Selve ansøgningen foregår på deres hjemmeside, hvor du skal udfylde en simpel formular. Du kan ansøge fra enhver enhed, da du kun skal bruge en fungerende internetadgang. Med et lån hos Kvikto er du altså ikke afhængig af tid og sted. 

Hvem kan låne hos Kvikto?

Er ud interesseret i et kreditlån hos Kvikto, er der en række krav og betingelser, der bliver stillet til dig som låneansøger, før du kan få bevilget et lån. 

Kravene er som følger: 

Da Kvikto har fokus på ansvarlig udlån, bliver der foretaget en individuel kreditvurdering af alle låneansøgere. Denne udføres på baggrund af dine skatteoplysninger, som du giver udbyderen adgang til via din ansøgning. Ved at give adgang til dette, slipper du for at uploade og indsende dokumenter som årsopgørelser og lønsedler. 

Vurderer Kvikto, at din økonomi ikke kan holde til det beløb, du har søgt om, vil du få enten få tilbudt et mindre lån eller blive afvist. Er det modsatte tilfældet, vil det naturligvis ikke være et problem at få bevilget en kreditløsning hos Kvikto. 

Kvikto – sådan ansøger du

Vil du sende en ansøgning afsted til Kvikto, kan du gøre dette på ganske kort tid. 

Du skal blot klikke ind på udbyderens hjemmeside, hvorfra du vælger kreditbeløb og udfylder et simpelt ansøgningskema med dine kontaktinformationer og privatoplysninger såsom CPR-nummer og alder. 

Når du har udfyldt låneansøgningen, skal du blot gøre følgende: 

Ønsker du pengene på kontoen så hurtigt, som muligt, skal du sørge for at søge på en bankdag. Kvikto udbetaler nemlig ikke kreditter i weekenden eller på helligdage. Derudover vil du fremme låneprocessen ved at ansøge indenfor åbningstiden fra 9:00-17:00 alle hverdage. 

Ansøger du eksempelvis mandag indenfor deres åbningstid, vil Kvikto overføre pengene allerede den efterfølgende morgen.