Lån og Spar – er de bedst og billigst?

Lån & Spar lægger vægt på tætte kunderelationer og tilbyder dermed personlig rådgivning af kyndige medarbejdere. Som kunde hos Lån & Spar får du tilbudt et stort udbud af finansielle produkter.

Lån og Spar

Kundeservice
Behandlingstid
Pris
Ekstra fordele
Brugeroplevelse

Lån & Spar vil være din personlige bank. De lægger vægt på stærke og tætte relationer og ønsker at få et godt samarbejde op og stå med dig. De står hurtigt og effektivt til rådighed med rådgivning til din privatøkonomi. De ønsker at det skal være nemt at være kunde i Lån & Spar og derfor udvikler de hele tiden tidssvarende produkter til dig.

Lån og spar
Lån & Spar

Gå til Lån & Spar her >

Denne bank sætter høje standarder for din personlige bank. Lån & Spar lægger stor vægt på den personlige oplevelse og rådgivning. De laver altid en grundig gennemgang af din økonomi inden de tilbyder dig det produkt som de mener passer til dig. I deres vurdering tager de udgangspunkt i din økonomiske situation og den personlige samtale, for at finde frem til det lån, som de kan tilbyde dig.  

Se personlige lån her.

Lån & Spar har sjælen med

I Lån & Spar har de fokus på faglig stolthed. De sætter samtidig en stor ære i at være dygtige til det håndværk, som de mener at bankgerningen er. De vil gerne vise dig deres ekspertise og derfor foretrækker de altid det personlige møde. At have sjælen med og komme hele vejen rundt om kundens ønsker er vigtigt for dem i rådgivningssituationen. Hvis man har ønske om ikke at deltage i et personligt møde, kan man altid få rådgivning og sparring via telefon eller mail. Deres dygtige kunderådgivere sidder klar alle hverdage til at hjælpe og vejlede dig hen mod det bedste finansielle produkt.  

Ejet af “rigtige mennesker”

Langt størstedelen af Lån & Spar er ejet af faglige organisationer og institutionelle investorer. Det vil sige at det er “rigtige mennesker” som ejer banken. Derfor ved de også hvad der skal til for at skabe de rigtige produkter til deres kunder. Følgende aktionærer ejer minimum 5 % af aktiekapitalen i banken: LB Forsikring, Politiforbundet, Danmarks Lærerforening og pensionskasser som er tilknyttet PKA.  

Regler og krav

Lån & Spar kræver, som loven foreskriver det, at du skal være myndig. Det vil sige at du skal være fyldt 18 år for at kunne låne penge af dem. Derudover må du ikke stå i Ribers Kreditinstitut .

Fairlån anmelder af et bredt udsnit af de danske låneudbydere. Nogle af anmeldelserne omhandler låneudbydere, vi samarbejder med, hvilket betyder vi kan modtage provision fra disse.
Fairlån > Låneudbydere > Lån og Spar
Andreas Linde
Skrevet af
Andreas Linde har mere end 7 års erfaring med lånemarkedet og kender alt til ÅOP, annuitetslån, serielån, obligationer og andre relevante begreber inden for lån.

Seneste nyheder