Nordisk Lån - Er de bedst og billigst?

Nordisk Lån udbyder lån fra 10.000 – 75.000 kr. til en lav rente i samarbejde med Basisbank A/S. Du låner nemt og sikkert med dit NemID og får svar på din ansøgning i løbet af få minutter.

4
Rating
Anmeldt af Fairlån
Kundeservice
3
Pris
4
Brugeroplevelse
4
Behandlingstid
5
Ekstra fordele
4

Nordisk lån er en ny låneudbyder der udvider det danske online lånemarked med et nyt og attraktivt lånetilbud udarbejdet af nogle af de mest erfarne personer inden for låneindustrien.

Nordisk Lån
Nordisk Lån

Gå til Nordisk Lån her >

I samarbejde med Basisbank A/S – en af de bedste og mest etablerede banker i Danmark – tilbyder Nordisk lån et reelt alternativ til de dyre, traditionelle banklån. Lån op til 50.000 kr. med Nordisk lån og få pengene udbetalt allerede idag. Nemt, sikkert og ikke mindst hurtigt!

Ideen bag Nordisk lån er at gøre låneprocessen så overskuelig som overhovedet mulig for dig som låntager. Derfor er al overflødig information på hjemmesiden barberet væk, således at du nemt og hurtigt kan skabe dig et overblik over de vigtigste informationer i henhold til at optage et lån.

Med Nordisk lån er der ingen skjulte gebyrer. Ved at være 100 % transparente sikrer Nordisk lån dig, at du fra første klik kender til alt, hvad du behøver at vide for at kunne føle dig tryg i låneprocessen.

Det anbefales altid, at du læser vilkårerne og betingelserne for lånet grundigt, inden du ansøger. Med Nordisk lån undgår du at støde på ubehagelige overraskelser senere i processen.

Få et nemt lån på denne oversigt.

Hvor meget kan jeg låne med Nordisk lån?

Hos Nordisk lån kan du nemt og hurtigt låne helt op til 50.000 kr. og få pengene udbetalt samme dag.

Lån mellem 10.000 kr. og 50.000 kr. med en løbetid på mellem 12 og 72 måneder. Hvis du ansøger om dit lån inden for åbningstiden 08.00 – 16.00 vil du allerede modtage pengene samme dag.

Lån 10.000 kr. i 12 måneder:

  • Med et lån på 10.000 kr., der har en løbetid på 12 måneder, vil du skulle betale en månedlig ydelse på 1018 kr.
  • De samlede kreditomkostninger på dette låneeksempler løber op på 2.216 kr., hvilket betyder, at du ender med kun at skulle betale 12.216 kr. ved lånets afslutning.

Lån 30.000 kr. i 36 måneder:

  • Låner du 30.000 kr. med en løbetid på 36 måneder (3 år), ligger den månedlige ydelse på 1.188 kr.
  • I løbet af de 3 år, du har pengene til rådighed, bliver de samlede kreditomkostninger i alt 12.773 kr., hvormed totalbeløbet ved tilbagebetaling ender på 42.773 kr.

Lån 50.000 kr. i 72 måneder:

  • Hos Nordisk lån kan du som maximum låne 50.000 kr., hvortil du formentlig har brug for en god rum tid til at betale lånet tilbage. Den maksimale løbetid er 72 måneder (6 år).
  • I det tilfælde at du låner 50.000 kr. med en løbetid på 72 måneder, skal du tilbagebetale 1.234 kr. om måneden.
  • De samlede kreditomkostninger på denne type lån ligger på 38.869 kr., dvs. du ender med at tilbagebetale et totalbeløb på 88.869 kr.

Oversigt over eksempler baseret på lånebeløb

BeløbLøbetidMdl. ydelseTotal
10.00012 mdr.1.101812.216
30.00036 mdr.1.11842.773
50.00072 mdr.1.23488.869

Ovenstående beregninger er kun vejledende og er hentet fra låneberegneren på Nordisk låns hjemmeside. I ovenstående eksempler forudsættes det, at lånet udbetales til en konto i et pengeinstitut og at tilbagebetalingen foregår via betalingsservice.

Hvordan optager jeg et lån hos Nordisk låne?

På Nordisk låns hjemmeside finder du en låneberegner. Brug den og få et hurtigt overblik over hvilken type lån, der passer bedst til dine behov.

Vælg et lånebeløb på mellem 10.000 kr og 50.000 kr. og en løbetid på mellem 12 og 72 måneder, og Nordisk lån informerer dig om alle de væsentlige detaljer.

Hos Nordisk lån tager det ingen tid at låne penge! Lån helt op til 50.000 kr. ved at følge 3 simple steps:

  1. Det første du skal gøre at udfylde nogle få informationer. Nordisk lån kræver minimum dokumentation, og du behøver heller ikke kunne stille en sikkerhed for at låne penge, uanset beløb.
  2. Log in med dit NemID og Nordisk lån vender tilbage til dig inden for få minutter med et svar på din ansøgning.
  3. Hvis din ansøgning bliver godkendt, vil pengene blive overført til konto så hurtigt som muligt. Hvis du ansøger om et lån inden for åbningstiden (08 – 16), vil pengene blive udbetalt samme dag.

Ansøgningsprocessen er 100 % sikker og dine data vil blive gemt forsvarligt.

Hvis du er i tvivl, så husk, at du Nordisk lån tilbyder dig en fortrydelsesret på helt op til 14 dage.

Hvad koster det at optage lån med Nordisk lån?

Ovenstående eksempler er kun vejledende – den faktiske rentesats oplyses først, når din låneansøgning er godkendt.

Alle lån hos Nordisk lån har tilknyttet et faktureringsgebyr på 33 kr. om måneden. Derudover, hvis du vælger tilbagebetaling med indbetalingskort, pålægges et gebyr på yderligere 20 kr.

Forsinkelse eller manglende betaling

Hvis du bliver forhindret i at betale den månedlige ydelse på forfaldsdagen, så er Nordisk lån (i samarbejde med Basisbank) berettiget til at opkræve det, der hedder en morarente. Hvis der er tale om en kassekredit, der overtrækkes, kaldes den pålagte rente en overtræksrente.

Disse to typer renter beregnes ud fra det forfaldne beløb og med den aftalte sats i kreditaftalen.

I tilfælde af forsinket betaling eller overtræk vil der blive pålagt rykkergebyrer – disse og andre misligeholdselsomkostninger fremgår af prislisten, som du finder nederst på Nordisk låns hjemmeside. For eksempel koster et rykkerbrev ved restance 100 kr.

I yderste tilfælde, ved overdragelse til inkasso, vil det være debitoren, der skal betale omkostninger til advokat, domstole, osv.

Alvorlige overtræk eller forsinkelser på tilbagebetaling af lånet vil føre til opsigelse af kreditaftalen, hvilket igen vil medføre en forhøjelse af renter og priser.

author
Skrevet af
Andreas Linde har mere end 7 års erfaring med lånemarkedet og kender alt til ÅOP, annuitetslån, serielån, obligationer og andre relevante begreber inden for lån.