Nupp er lukket i Danmark

Vi beklager at måtte meddele dig, at [BANK] officielt har lukket sine aktiviteter i Danmark. Som følge heraf tilbyder de ikke længere nogen banktjenester, herunder lån.

Vi beklager den ulejlighed dette har måtte medføre, og takker for din forståelse.

Nupp

1
Kundeservice
1
Behandlingstid
1
Pris
1
Ekstra fordele
1
Brugeroplevelse
1

Alt indholdet nedenfor er fra da banken var i drift.


Nupp tilbyder små lånebeløb, som du kan låne rentefrit i 60 dage.

Nupp
Nupp

Nupp er ejet af Basisbank A/S, som er en danskejet ikke-børsnoteret virksomhed. Basisbank A/S blev stiftet d. 4 September år 2000. Basisbank var den første rendyrkede internetbank i Danmark og siden opstarten har virksomheden samlet masser af viden og erfaring.

Du får en hurtig og fortrolig sagsbehandling uden en masse nærgående spørgsmål. Du skal ikke stå til ansvar for hvad du vil bruge pengene på – når pengene er udbetalt er de dine.

Nupp blander sig ikke i dine private økonomiske affærer. Det eneste de går op i, er at du har økonomien til at tage et lån. Dette er både til gavn for dig selv og låneudbyderen.

Lånebeløb og løbetid

Hos Nupp kan du låne fra 1.000 kr. op til 6.000 kr. Ved oprettelse af lånet, vil du skulle betale 200 kroner i stiftelsesprovision. Låner du 1.000 kroner, vil det samlede lånebeløb dermed være 1.200 kroner. Du får dog kun udbetalt 1.000 kroner.

Du bestemmer selv løbetiden på lånet. Her kan du vælge mellem 3 løbetider: 12 ydelser, 24 ydelser eller 36 ydelser. Ydelserne for lånet skal betales månedligt.

Har du brug for en afdragsfri periode, så tilbydes denne også af Nupp. Låneudbyderen tilbyder en afdragsfri periode i op til 60 dage. Dette betyder, at din løbetid vil vare 60 dage længere.

Når du ansøger hos Nupp vil du få svar på din ansøgning med det samme. Du behøver dermed ikke vente forgæves på at finde ud af, om du kan få et lån.

Derudover tilbyder låneudbyderen også, at du kan låne op til 6.000 kroner helt rentefrit i 60 dage. Det er fordelagtigt hvis du mangler penge i en kort periode.

Hvem kan låne hos Nupp?

Før du kan blive godkendt som låner hos Nupp, skal du opfylde nogle krav. Disse er:

  • Du skal være fyldt 18 år
  • Du skal have fast bopæl i Danmark
  • Du ikke må være registreret som dårlig betaler
  • Du skal have en fast indtægt
Krav til…Du skal…
AlderVære fyldt 18 år
BopælHave fast bopæl i Danmark
IndtægtHave en fast indtægt
GældIkke være i RKI eller andet

Kan du opfylde disse krav, vil der være gode chancer for, at du kan få et lån hos Nupp.

Når du ansøger skal du bruge dit NemID, dit cpr-nummer og dit kontonummer. Dit NemID skal bruges til at underskrive låneaftalen. Lånet bliver udbetalt til den konto du angiver i ansøgningen.

Ansøger du i hverdage i tidsrummet 09.00 til 20.00, vil du kunne forvente pengene på din konto allerede efter 30 minutter. Det gælder også hvis du ansøger i weekenden mellem 11.00 og 16.00

Du behøver ikke være bange for at indtaste dine personlige oplysninger på Nupps hjemmeside. Nupp sørger for, at alle dine oplysninger vil blive krypteret.

Når dine oplysninger bliver krypteret, betyder dette, at alle dine informationer vil blive ulæseliggjort. På denne måde kan uvedkommende ikke få fat i dine oplysninger. Dine oplysninger vil altid blive behandlet fortroligt.

Renter på lån hos Nupp

Når du låner hos Nupp vil du blive tilbudt en variabel debitorrente på 26,08%. En variabel rente betyder, at renten vil kunne stige eller falde i løbet af afviklingen af lånet.

En variabel rente kan både være en fordel og ulempe for dig. Falder renten, vil du spare penge i renter på lånet, og vil have mulighed for at afbetale lånet hurtigere. Stiger renten derimod, vil du også blive nødt til at betale mere hver måned for at overholde løbetiden.

ÅOP for lånebeløbet er forskelligt, alt efter hvor meget du ønsker at låne og over hvor lang tid. ÅOP udgør de samlede omkostninger af lånet i procenter.

Kender du ÅOP til lånet, vil du dermed også have muligheden for at regne dig frem til de samlede omkostninger for lånet.

Får du et lån fra Nupp, skal afbetalingen af lånet tilmeldes til Betalingsservice. Dette er nødvendigt, da Nupp på denne måde kan være mere sikker på, at du også vil betale den månedlige ydelse.

Sådan får du et Nupp lån

Ønsker du at ansøge om et lån hos Nupp, så er ansøgningsprocessen hurtigt overstået. Alt du skal gøre, er at gå ind på deres hjemmeside og udfylde de nødvendige informationer. Du finder linket til deres hjemmeside øverst på siden ved at trykke på “Ansøg nu”.

Når du er inde på Nupps hjemmeside, skal du her først vælge det ønskede lånebeløb. Herefter skal du vælge om du ønsker at afbetale lånet over 12, 24 eller 36 måneder.

Når du vælger løbetiden vil du samtidig se, hvor meget du månedligt skal tilbagebetale.

Efter du har valgt den løbetid som passer bedst til din private økonomi, skal du nu angive dit navn, din e-mail adresse, dit telefonnummer, dit cpr-nummer og dit kontonummer.

Herefter kan du trykke på ANSØG NU.

Din ansøgning vil blive behandlet på kort tid, og du vil hurtigt få svar på, om du er godkendt til et lån eller ikke. Bliver du godkendt, så skal du bruge dit NemID til at underskrive låneaftalen og sende denne retur til Nupp.

Er du ikke tilfreds med låneaftalen, så behøver du ikke underskrive den. Låneaftalen er først bindende når Nupp har fået den tilbage underskrevet.

Har du taget et lån hos Nupp, men fortryder, så har du en fortrydelsesret på 14 dage. Indenfor disse skal hele lånebeløbet være betalt tilbage til Nupp.

Ønsker du at kontakte låneudbyderen, så kan du gøre dette ved at ringe til dem i hverdagene mellem 08.00 til 21.00 og i weekenden mellem 10.00 til 17.00.

Ønsker du ikke at ringe, så kan du også skrive en mail til deres kundeservice.

Kundeanmeldelser på Trustpilot

Se de senest tilgængelige Trustpilot anmeldelser af Nupp

Anmeldelser: 110 • God
TrustScore: 4.5 4.6
5 stjerner
83%
4 stjerner
13%
3 stjerner
1%
2 stjerner
0%
1 stjerne
4%
Vicky Hansen
Vicky Hansen 10 Anmeldelser
TrustScore: 5

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt

C
Connie 23 Anmeldelser
TrustScore: 5

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt pengene var der også hurtigt.

Tais Larsen (LoneArn)
Tais Larsen (LoneArn) 2 Anmeldelser
TrustScore: 4

Ez Money…

Nemt og hurtigt.

Fairlån anmelder af et bredt udsnit af de danske låneudbydere. Nogle af anmeldelserne omhandler låneudbydere, vi samarbejder med, hvilket betyder vi kan modtage provision fra disse.
Andreas Linde
Skrevet af
Andreas Linde har mere end 7 års erfaring med lånemarkedet og kender alt til ÅOP, annuitetslån, serielån, obligationer og andre relevante begreber inden for lån.

Seneste nyheder