Ringkjøbing Landbobank – er de bedst og billigst?

Ringkjøbing Landbobank har fokus på at skabe tætte kunderelationer, så du som kunde føler dig tryg og sikker i løbet af låneprocessen. Hos Ringkjøbing Landbobank tilbydes du en lang række finansielle produkter, heriblandt lån til bil, bolig og forbrug.

Ringkjøbing Landbobank

5
Kundeservice
5
Behandlingstid
2
Pris
4
Ekstra fordele
5
Brugeroplevelse
3

Ringkjøbing Landbobank gør, som de selv siger, tingene lidt anderledes end andre. Med dette mener de, at de lægger vægt på, at deres kunder får en personlig service hos dem. Derfor kontakter banken også sine kunder, hvis noget kan gøres bedre til fordel for kunderne.

Rinkjøbing Landbobank
Ringkjøbing Landbobank

Lån penge og få dem med det samme hos banker eller låneudbydere.

Ringkjøbing Landbobanks historie

I året 1886 blev de første love for Ringkjøbing Landbobank vedtaget og dermed opstod Ringkjøbing Landbobank.

Banken har i mange år holdt sig lokalt i og omkring Ringkøbing, men har efter 1990’erne ekspanderet til andre danske byer som Herning, Holstebro og Viborg.

I året 2002 fusionerede banken med Tarm Bank og i 2004 blev også Sdr. Lem Andelskasse en del af banken. 2015 overtog Ringkjøbing Landbobank aktiviteterne i Ulfborg Sparekasse.

I dag har banken afdelinger i Hvide Sande, Herning, Holstebro, Holte, Vejle, Aarhus, Tarm, Viborg og Vildbjerg.

Direktionen består af en administrerende direktør John Fisker og bankdirektøren Jørn Nielsen. Banken har kompetencer i pension, investering, bolig, private banking, læger og forsikring.

Ringkjøbing Landbobank – En solid bank

Siden starten i 1886 har Ringkjøbing Landbobank givet deres kunder solid rådgivning. Dette er bankens fundament.

Banken prøver at arbejde sig hen til, altid at blive set som en nærværende bank, der sætter sig ind i kundernes situationer. Derfor vil man som kunde hos banken også kunne forvente et hurtigt svar, når der er behov for det.

Banken vil ikke opfattes som en stor bank, men derimod som en bank, der er fleksibel i forhold til kunderne og som kan tilbyde et fuldt sortiment til private- såvel som også erhvervskunder.

Ringkjøbing Landbobank har mange forretninger inden for finansiering af læger og tandlæger, finansiering af vindmøller og investeringsrådgivning.

Ønsker du, at Ringkjøbing Landbobank skal være en del af dit liv, så kan du bestille et uforpligtende møde hos dem over telefon eller hjemme hos dig. Bankskiftet til Landbobanken er gratis og banken ordner al papirarbejdet som følger med skiftet.

Lån hos Ringkjøbing Landbobank

Som kunde hos banken har du forskellige lånemuligheder. Ønsker du et helt almindeligt forbrugslån, så kan du låne op til 40.000 kroner. Løbetiden for lånet vil maksimalt være på 5 år.

Med et forbrugslån fra Ringkjøbing Landbobanken, behøver du ikke stille nogen form for sikkerhed. Du kan få lånet med en rente fra 9,844 til 17,549%.

Den årlige omkostning i procenter (ÅOP) tilbydes fra 10,7 til 20,1%. Renterne til lånet er variable. Dette betyder, at de kan ændre sig i løbet af afviklingen af lånet. Dette kan både være fordelagtigt såvel som også en ulempe for dig som låntager.

Når du tager et lån, vil der både være et dokumentgebyr såvel som også en stiftelsesprovision. Dokumentgebyret og stiftelsesprovisionen bliver bestemt efter lånebeløbets højde.

Banken tilbyder også en kassekredit hvis ikke du mangler alle pengene på én gang. Med en kassekredit kan du få mere luft i budgettet i måneder, hvor din egen indtægt ikke rækker langt nok.

Fairlån anmelder af et bredt udsnit af de danske låneudbydere. Nogle af anmeldelserne omhandler låneudbydere, vi samarbejder med, hvilket betyder vi kan modtage provision fra disse.
Fairlån > Låneudbydere > Ringkjøbing Landbobank
Andreas Linde
Skrevet af
Andreas Linde har mere end 7 års erfaring med lånemarkedet og kender alt til ÅOP, annuitetslån, serielån, obligationer og andre relevante begreber inden for lån.

Seneste nyheder