Santander Privatlån Plus

Anmeldelse af Santander Privatlån Plus

Denne anmeldelse er baseret på en række udvalgte parametre, herunder kvaliteten af kundeservice og tilbudte lån.

Santander Privatlån Plus tilbyder følgende lån

50.000 - 350.000 kr
Lånebeløb
5,35 - 11,51 %
ÅOP
12 - 180 måneder
Løbetid
Eksempel: 140.000 kr. over 6 år. Mdl. ydelse fra 2.270 – 2.662 kr.. Variabel debitorrente 3,90% - 9,95%. ÅOP 5,35% - 11,51%. Samlede kreditomkostninger 23.506 – 51.812 kr. Samlet tilbagebetaling 163.506 – 191.812 kr. - maks ÅOP: 11.51%

Fordele og ulemper

  • Lån op til 350.000 kr.
  • Få tilbudt en lav rente fra 3,90 %
  • Muligt at tilvælge en SAFE forsikring
  • Højt etableringsgebyrer på 1.500 kr.
  • Svartid på 3 dage
  • Pengene udbetales først efter 7 dage
Eksempel: 140.000 kr. over 6 år. Mdl. ydelse fra 2.270 – 2.662 kr.. Variabel debitorrente 3,90% - 9,95%. ÅOP 5,35% - 11,51%. Samlede kreditomkostninger 23.506 – 51.812 kr. Samlet tilbagebetaling 163.506 – 191.812 kr. - maks ÅOP: 11.51%

Santander Privatlån Plus

Santander er Eurozonens største bank. De er en del af det spanske Banco Santander, som blev grundlagt i 1857. Banken har en førende position indenfor billån og forbrugsfinansieringer og er derudover også specialiseret i privatlån, kreditkort og opsparingsprodukter. Santander har fokus på god service og sikkerhed når du skal låne penge. De yder altid en yderst professionel behandling og du er tryg i deres hænder. Med mange års erfaring har Santander Consumer Bank fundet ud af, hvad der vægter højst for deres kunder. Du kan derfor altid regne med, at Santander vil være behjælpelige hvis du får brug for det. Når du låner hos Santander Consumer Bank foregår låneprocessen elektronisk. Det eneste du skal bruge, er dit NemID. Når du ansøger om et lån hos Santander, er det fuldstændig uforpligtende. Det vil sige, at du ikke behøver at tage lånet, hvis du får et tilbudt fra Santander. Det kan være, at du ikke kan acceptere visse vilkår som bliver nævnt i lånetilbuddet. I sådan et tilfælde, kan du altid takke nej. Hvis du har spørgsmål til låneprocessen eller andet, sidder der altid en medarbejder klar til at hjælpe dig i deres call-center i Hvidovre. Du er dermed altid velkommen til at ringe til dem hvis du skulle have spørgsmål på vejen. Ønsker du at kontakte kundeservice, så kan du dette i hverdagene mellem 10-16 på nummeret 70 21 31 31.

Santander Privatlån Plus - Lånet til de økonomisk ansvarlige

Med Privatlån Plus har du mulighed for at låne mellem 50.000 og 350.000 kr. med en stigende løbetid på mellem 1 og 15 år. Hvis du har styr på din privatøkonomi og ønsker at slippe af med dine dyre banklån, er et Privatlån Plus lige noget for dig. Renten starter på 4,94 % og sættes efter din aktuelle kreditværdighed når du søger om et lån. Brug pengene til lige hvad du vil - Santander blander sig ikke. Det er simpelt og nemt at ansøge om et Privatlån Plus fra Santander. Alt du skal gøre er, at udfylde ansøgningen, som du finder på Santanders hjemmeside. Du finder linket til deres side ved at trykke på "Ansøg nu" oppe i venstre hjørne på denne side. Når du udfylder ansøgningen, skal du blandt andet angive dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer og andet. Du behøver derfor ikke søge lang tid efter svaret og kan hurtigt udfylde de krævede felter. Herefter skal du trykke send. Din ansøgning vil blive behandlet hurtigst muligt, så du ikke skal vente for lang tid på at få et svar. Når du ansøger om et lån hos Santander, forsikrer de dig, at du også vil få en konkurrencedygtig rente tilbudt. Renten hos Santander er variabel og bliver tilskrevet lånet månedligt. Den vil blive reguleret efter referencerenten CIBOR. Med en variabel rente, har du en rente som aldrig står helt fast. Den kan variere både op og ned i løbet af afviklingen af lånet. Dette kan give dig bedre renter i løbet af afbetalingen, men også dyrere. Når du tager et Privatlån Plus er der dog et såkaldt rentespænd. Dette angiver den laveste og højeste mulige rente på dit lån. Renten til lånet bliver fastlagt individuelt alt efter kreditvurderingens udfald.

Forbedre din kreditvurdering

Ønsker du et lån med den laveste rente som overhoved er muligt for dig, så har du nogle muligheder for at forbedre din kreditvurdering. Blandt andet kan du ansøge om et lån sammen med en anden. Er i to om at ansøge, vil jeres kreditvurdering som regel falde bedre ud. Dette skyldes, at i sammen vil få en større indtægt, og samtidig vil give Santander mere sikkerhed i forhold til afbetalingen af lånet. Vil du dog gerne låne selv, så kan du forbedre din kreditværdighed ved først at afvikle løbende lån før du ansøger om et nyt. Har du måske et lån som du er færdig med at tilbagebetale om få måneder, så kan det være fordelagtigt at vente.

SAFE forsikring

Mangler du lidt mere tryghed når du låner, så kan det være at du skulle overveje en SAFE forsikring til dit lån. En SAFE forsikring er en forsikring som Santander tilbyder dig, der har brug for at være helt sikker på, at du altid vil kunne afbetale lånet. Forsikringen dækker dig når du er 100% sygemeldt i mere en 30 dage, oplever 100% arbejdsløshed i mere end 30 dage eller ved dødfald. Er du selvstændig erhvervsdrivende, så dækker forsikringen også når du er hospitalsindlagt i mere end 7 dage. Ansøger du sammen med en anden, så kan i begge dækkes af forsikring. Der kan dog maksimalt dækkes to personer under en forsikring. Når du ønsker at tage en SAFE forsikring til dit lån, skal du være opmærksom på, at dette koster. Prisen for forsikringen bestemmes alt efter hvilket lån du har taget og om du selv bliver dækket af forsikringen eller om i er to som skal forsikres. For at kunne tage forsikringen skal du være fyldt 18 og må ikke være ældre end 75 år. Alt efter alder og arbejdstilling vil din SAFE forsikring forsikre dig mod forskellige hændelser. For at vide præcis hvad du kan blive forsikret imod, kan du læse forsikringsbetingelserne på Santanders hjemmeside. Du finder linket til forsikringsbetingelserne under SAFE forsikring- lån med sikkerhed.

Lånebetingelser

Som låner hos Santander Consumer Bank er der nogle få betingelser som skal overholdes. Først og fremmest må du ikke stå i RKI. Du må heller ikke være i restance hos Santander eller have udlæg i hus eller bil. Du skal ydermere have dansk folkeregisteradresse og CPR-nummer. Santander er en af de eneste udbydere som tilbyder lån til 18-årige, så hvis du er ung låner er Santander banken for dig. Vi anbefaler altid at du tænker dig godt om før du ansøger om et lån. Et lån er en ekstra belastning på din økonomi idet, du fremover vil have endnu flere udgifter når du skal tilbagebetale lånet. Har du i forvejen svært ved at betale alle regninger, så vil et lån muligvis ikke være den rette løsning for dig.