Santander Privatlån

Anmeldelse af Santander Privatlån

4/5 - Anmeldt af Fairlaan
Denne anmeldelse er baseret på en række udvalgte parametre, herunder kvaliteten af kundeservice og tilbudte lån.

Santander er en erfaren låneudbyder, der tilbyder to lånetyper: Privatlån og Privatlån Plus. Du låner til en lav rente og har mulighed for at tilvælge en SAFE forsikring.

Santander Privatlån tilbyder følgende lån

10.000 - 100.000 kr
Lånebeløb
11,32 - 43,51 %
ÅOP
12 - 120 måneder
Løbetid
Eksempel: 30.000 kr. over 4 år. Etb. omk. 900 kr. Mdl. gebyr 25 kr. ÅOP 11,85% - 20,84%. Mdl. ydelse 780 - 900 kr. Kreditomkostninger 7.402 - 13.119 kr. Tilbagebetaling 37.402 - 43.119 kr. - maks ÅOP: 43.51%

Fordele og ulemper

  • Renten tilbydes fra 9,95%
  • Du kan låne som 18-årig
  • Muligt at tilvælge en SAFE forsikring
  • Betal lånet ud, når du vil, uden gebyrer
  • Stiftelsesgebyrer fra 1.200 kr.
  • Du modtager først pengene efter 3 hverdage
Eksempel: 30.000 kr. over 4 år. Etb. omk. 900 kr. Mdl. gebyr 25 kr. ÅOP 11,85% - 20,84%. Mdl. ydelse 780 - 900 kr. Kreditomkostninger 7.402 - 13.119 kr. Tilbagebetaling 37.402 - 43.119 kr. - maks ÅOP: 43.51%

Santander Privatlån

Santander Consumer Bank er en bank, som med mange års erfaring indenfor lån til privatpersoner, kan tilbyde dig lån med gode vilkår.

Derudover kan du hos låneudbyderen også altid få rådgivning før, imens og efter du låner.

Santander Consumer Bank Danmark er en del af det spanske Banco Santander som blev grundlagt i året 1857. Santander tilbyder forbrugerne privatlån, kreditkort og opsparingsprodukter.

Santander støtter dig, når det virkelig gælder. Måske har du fået drømmejobbet og har brug for at kunne købe en bil i en fart. Eller måske har du fået tilbudt den perfekte rejse.

Eller du har fundet det helt perfekte sommerhus og har lige brug for en hjælpende hånd til finansieringen af det.

Ligemeget hvad du ønsker at låne penge til, så er det eneste Santander blander sig i, din private økonomi. Dette er til sikkerhed for dig såvel som også Santander Consumer Bank.

For at gøre det nemmest for dig, har du flere forskellige lånemuligheder hos Santander, alt efter hvad du måtte have brug for at låne til. På den måde får du den bedste pris i forhold til, hvordan du står efter deres professionelle kreditvurdering.

Forskellig løbetid for forskellige lån hos Santander

Santander har opdelt deres lån i flere forskellige typer. En af disse typer et et Privatlån. Med et Privatlån, kan du låne fra 10.000 til 100.000 kroner.

Løbetiden øges med beløbets størrelse og ligger mellem 4 og 10 år. Hermed kan du fordele tilbagebetalingen over en tilpas lang periode, dog ikke længere, end det stadig giver økonomisk mening.

Står du og skal købe ny bil tilbyder Santander også et billån. Her samarbejder banken med forhandlere inden for samtlige bilmærker i Danmark, hvilket de er meget stolte af.

De har fingeren på pulsen og kan derfor få sammensat det mest optimale lån til dig, når du skal købe bil, hvad enten det er firmabil eller privatbil.

Ønsker du derfor at optage et lån til finansieringen af en bil, så kan Santander tilbyde dig gode vilkår.

Santander låner både til køb af bil og til leasingaftaler. Så når du står hos din bilforhandler, er det bare at spørge om et lån fra låneudbyderen.

Banken hjælper både med finansiering af bil, motorcykel og campingvogn. Du har dermed rig mulighed til at benytte dig af Santanders mange lånemuligheder.

Flere lånemuligheder samt mulighed for kredit

Hos Santander har du også mulighed for at spare op til en favorabel rente, samt mulighed for at søge om et Visakort med op til 50.000 kr. i kredit.

Deres rådgivere er professionelle til fingerspidserne og hjælper dig gerne i dine overvejelser omkring lån eller kredit.

Et kreditkort med en kredit kan være fordelagtig i måneder hvor dine udgifter overstiger din indkomst. Her kan du nemt benytte dig af kreditkortet til eksempelvis at betale når du handler ind til aftensmad eller andet.

Du får kreditkortet helt uden at skulle betale et årsgebyr for det. Derudover får du din kredit rentefrit i 45 dage. Kreditkortet er også fordelagtig for dig, hvis du tit opholder dig i udlandet. Her kan du nemlig lave gebyrfrie kontanthævninger.

Når du benytter dig af kreditten på kreditkortet vil renten være fra 8,95%. Den bliver dog vurderet individuelt, alt efter hvor god din kreditvurdering falder ud.

Et kreditkort fra Santander er til dig, som ønsker at bruge lidt penge ad gangen. Med kreditkortet får du også mulighed for at benytte dig af rabatter og unikke fordele. Du finder oversigten over kreditkort ved at trykke på Santanders logo oppe i venstre hjørne på siden.

Hvem kan låne hos Santander?

Når du låner hos Santander, må du ikke have gæld til inddrivelsesmyndigheden (SKAT) eller være registreret hos RKI.

Du må heller ikke være i restance hos Santander eller have udlæg i bil eller ejendom tilknyttet din husstand.

Derudover skal du altid være fyldt 18 år for at kunne ansøge om et lån ved enhver bank og låneudbyder.

Når du ansøger, skal du angive nogle oplysninger omkring din person. Blandt andet skal du fortælle Santander Consumer Bank hvilken type bolig du bor i, om du har børn, og hvor mange voksne der befinder sig i husstanden.

Derefter skal du give Santander oplysninger omkring din private økonomi. Disse bliver brugt til at lave en kreditvurdering af dig.

Til sidst skal du godkende din låneansøgning.

Sikkerhed ved lån og vurdering af dig som låneansøger

Hos Santander står de 100 % inde for en ansvarlig udlånsforretning. Det er denne ansvarlighed, der ligger bag deres grundige økonomitjek. Banken finder det vigtigt kun at låne penge ud, når det er økonomisk ansvarligt både i forhold til låntager og i forhold til dem som långiver.

Derfor har de også tilknyttet en økonomisikring, som sikrer dig som låntager, hvis du skulle komme ud for noget, der gør, at du i en periode ikke er i stand til at betale af på dine lån. Det giver dig en god sikkerhed i hverdagen som låntager.

santander

Indfrielse af lån før tid

Er du i løbet af afviklingen af lånet pludseligt kommet til flere penge, så har du muligheden for at betale en del eller også hele beløbet tilbage. Det koster ikke ekstra.

Ønsker du at lave en ekstraordinær indbetaling på dit lån, så kan du gøre dette ved at kontakte Santanders kundeservice på tlf.: 70 21 90 11. Her kan du få Santander til at trække pengene direkte fra dit VISA/Dankort.

Alt du skal huske er,  at have dit kort ved hånden når du ringer. Det gør det nemt og sikkert for dig at betale til det rigtige lån.

Ønsker du at indfri hele beløbet på dit lån, så skal du gøre dette ved at logge ind via Santanders hjemmeside under “Min Side”.

Her skal du vælge den dato du ønsker at indfri kontoen for den indeværende måned på.

Har du en SAFE forsikring til dit lån, bliver du dog nødt til at kontakte Santanders kundeservice, da der her kan være et gebyr forbundet med indfrielsen af dit lån.

Har du en SAFE Afdragssikring til din konto, så kan gebyret være op til 995 kroner. Dette skyldes, at forsikringen er tegnet for den samlede løbetid af lånet, og Santander derfor skal betale en efterregulering af præmien til forsikringsselskabet.

Har du ingen forsikring tilknyttet til lånet, så kan du indfri lånet uden hjælp fra kundeservice.