Saxo Bank – er de bedst og billigst?

Saxo Bank er en førende investeringsbank og teknologivirksomhed inden for online handel. Saxo Bank garanterer deres kunder, at de hos dem får personlig og professionel rådgivning i forbindelse med lån og investering.

Saxo Bank

3.6
Rating
Anmeldt af Fairlån
Kundeservice
5
Pris
3
Brugeroplevelse
3
Behandlingstid
2
Ekstra fordele
5

Saxo Bank er en dansk bank, som lover deres kunder, at de rykker hurtigt når der er brug for dem.

Banken kombinerer alt det, du som forbruger kan forvente af en stor bank. De giver personlig rådgivning og tager sig gerne tid til at behandle hver enkelt person individuelt.

Saxo Bank
Saxo Bank

Gå til Saxo Bank her >

Banken er specialiseret i online handel og investeringer.

Saxo bank tilbyder ikke lån til private.

Saxo Bank historien

I året 1992 blev Saxo Bank grundlagt som et fondsmæglerfirma under navnet “Midas Fondsmæglerselskab” af Lars Seier Christensen, Kim Fournais og Marc Hauschildt.

Banken blev, kort tid efter den fik licens af finanstilsynet, beskyldt for at være sidegadevekselerer i 1996. Denne beskyldning blev dog modbevist. I 2001 fik fondsmæglerfirmaet så en banklicens, som var grunden til navneskiftet til “Saxo Bank”.

Siden banken blev grundlagt, har ejerstrukturen været uændret. Lars Seier Christensen og Kim Fornais er i dag hovedejere af banken og Kim er fungerende som administrerende direktør.

Banken har siden 2006 opnået stor fremskridt, hvilket har betydet, at de i dag også har kontorer globalt.

Dette tilbyder Saxo Bank

Saxo Bank hjælper dig med at fastholde en stabil økonomi. Via 360 graders rådgivning vil de hjælpe dig med at finde de bedste løsninger til dig indenfor bolig, bil, forsikring, investering og pension.

Overvejer du at købe en bolig, så vil Saxo Bank gerne hjælpe dig med finansieringen af denne. Bankens rådgivere har mange års erfaringer indenfor boligkøb og -salg og hjælper dig gerne igennem processen.

Et boligkøb er en stor del af den almindelige privatøkonomi. Derfor tager Saxo Bank også alle forhold i betragtning når finansieringen til boligen skal planlægges.

Lån hos Saxo Bank

Udover lån til bolig, giver Saxo Bank også lån til forbrug eller en kassekredit. Har du brug for et lån til finansieringen af eksempelvis et jordvarmeanlæg, som kan hjælpe dig med at spare penge på varmeregningen, eller ønsker du at købe en ny bil eller lignende, så har Saxo Bank måske en løsning til dig.

Også hvis du har brug for et ekstra råderum i økonomien, kan Saxobank være dig behjælpelig med en kassekredit. Fordelen ved en kassekredit fra Saxo Bank er, at renten er den samme, uanset hvor stor en del af kreditten du bruger.

Hvis du ønsker et lån fra Saxo Bank, skal du kontakte dem, ved enten at besøge en af deres filialer, ved at skrive en mail til dem eller ved at ringe til dem. Her kan du aftale et møde med dem, hvor de vil rådgive dig og give dig den bedste løsning.

Saxo Bank er interesseret i at hjælpe dig med finansieringen hvis en interessant mulighed byder sig for dig.

Den pålydende rente på et forbrugslån fra Saxobank fås fra 8,75 til 16,75%. Debitorrenten fås fra 9,04 til 17,83% og ÅOP tilbydes fra 10,9 til 19,9%. Stiftelsesprovisionen for et lån er på 2% af lånebeløbet eller minimum 750 kroner + et dokumentgebyr på 750 kroner.

Saxo Bank kræver ingen sikkerhed for et forbrugslån. Du kan låne op til 40.000 kroner med en løbetid op til 5 år.

Fairlån anmelder af et bredt udsnit af de danske låneudbydere. Nogle af anmeldelserne omhandler låneudbydere, vi samarbejder med, hvilket betyder vi kan modtage provision fra disse.
Fairlån > Låneudbydere > Saxo Bank
Andreas Linde
Skrevet af
Andreas Linde har mere end 7 års erfaring med lånemarkedet og kender alt til ÅOP, annuitetslån, serielån, obligationer og andre relevante begreber inden for lån.

Seneste nyheder