Sydbank – er de bedst og billigst?

Sydbank er en af Danmarks største banker med fokus på den personlige kunderelation. Sydbank blev grundlagt i 1970 og tilbyder i dag et bredt udvalg af finansielle produkter til deres kunder.

Sydbank

5
Kundeservice
5
Behandlingstid
3
Pris
4
Ekstra fordele
5
Brugeroplevelse
3

Sydbank er en af Danmarks største banker. Udover hele danmark, er Sydbank også aktuell i Tyskland, med filialer i Hamborg, Kiel og Flensborg.

Sydbank
Sydbank

Gå til Sydbank her >

Sammenlign renter og lån hos danske banker på denne lånetjeneste.

Sydbanks Historie

Fire sønderjyske banker fusionerede i 1970 og blev tilsammen til Sydbank. De første mange år fandtes banken kun nord for Kongeåen, men i 1981 åbnede Sydbank også en filial på Kongens Nytorv i København.

Dette var springet til at Sydbank nogle få år senere var repræsenteret over hele landet. Sydbanks oprindelige navn var “Den Sønderjyske Bank”.

Selvom Sydbank er en af Danmarks største banker, har de stadig beholdt lokalbankernes styrker, idet de tilbyder korte beslutningsveje, handlekraft, lokal indsigt og et personligt kendskab til deres kunder.

Sydbanks slogan er “Hvad kan vi gøre for dig”. Med dette slogan prøver banken at fortælle deres kunder, at de altid vil være behjælpelige i alle stadier i livet.

Sydbank prøver dermed at tage udgangspunkt i kundernes aktuelle behov.

Udover at Sydbank er en af Danmarks største banker, så har de også et samarbejde med banker over hele verden. Dette betyder, at man også kan komme til penge selvom man opholder sig i udlandet.

Med filialerne i Flensborg, Kiel og Hamborg er det desuden også muligt at få personlig rådgivning når man opholder sig i Tyskland.

Banken bliver ført på baggrund af kundernes og investorernes behov. De ønsker altid at være tilgængelige når deres kunder har brug for dem. Derfor tilbyder de også kundeservice fra 08-20.

Sydbanks mål er også at være en af Danmarks største og mest solida banker i fremtiden.

Sybanks forretningsgrundlag

Sydbanks værdigrundlag er “Den blå tråd”. Dette betyder, at banken driver forretning på et solidt grundlag. Sydbank ønsker altid at arbejde på egne præmisser som selvstændig bank.

De ønsker at være kompetente overfor deres kunder og skabe værdi for dem, ved at rådgive og yde en god service. De sigter efter at skabe et image for sig selv som bank der behandler deres kunder med respekt ud fra devisen “Sig det, som det er”.

De ønsker desuden at lave forretninger med deres kunder som er baseret på langvarige kunderelationer.

Lån hos Sydbank

Sydbank tilbyder forskellige lån til forbrugerne. Disse er et boliglån, et billån, et forbrugslån eller en kassekredit. Som noget særligt tilbyder banken kunder mellem 18-29 år et lån eller kredit med en særlig fordelagtig rente. Sydbank ejer DIBA billån.

Banken forstår, at der især i disse år normalt vil ske mange forandringer, som det at flytte hjemmefra, flytte sammen, holde sabbatår eller andet. Ønsker man at få lidt mere luft i budgettet, så tilbyder banken også en kassekredit som kan give en dette.

Ligemeget hvad du ønsker at tage et lån til, så kan du hos Sydbank få den rette rådgivning før du låner.

I forhold til online låneudbydere, skal du hos Sydbank forklare, hvad du ønsker at låne pengene til. Derudover er det nemmere at låne penge hos banken, hvis du i forvejen har sparet en lille smule op.

Før du låner penge fra en bank, skal du dog have styr på din private økonomi.

Har du et godt overblik over dine indtægter og udgifter, så vil du også bedre kunne argumentere for, at du har økonomien til at optage et lån.

Derudover vil du også have en oversigt over, hvor meget du kan betale lånet tilbage med månedligt.

Ønsker du at få et overblik over dit rådighedsbeløb, så kan du bruge Sydbanks rådighedsberegner.

Du ansøger om et lån fra Sydbank ved at kontakte dem i en af deres mange filialer landet over.

Fairlån anmelder af et bredt udsnit af de danske låneudbydere. Nogle af anmeldelserne omhandler låneudbydere, vi samarbejder med, hvilket betyder vi kan modtage provision fra disse.
Andreas Linde
Skrevet af
Andreas Linde har mere end 7 års erfaring med lånemarkedet og kender alt til ÅOP, annuitetslån, serielån, obligationer og andre relevante begreber inden for lån.

Seneste nyheder