Sydbank – er de bedst og billigst?

Sydbank er en af Danmarks største banker med fokus på den personlige kunderelation. Sydbank blev grundlagt i 1970 og tilbyder i dag et bredt udvalg af finansielle produkter til deres kunder.

Sydbank

Kundeservice
Behandlingstid
Pris
Ekstra fordele
Brugeroplevelse

Sydbank er en af Danmarks største banker. Udover hele danmark, er Sydbank også aktuell i Tyskland, med filialer i Hamborg, Kiel og Flensborg.

Sydbank
Sydbank

Gå til Sydbank her >

Sammenlign renter og lån hos danske banker på denne lånetjeneste.

Sydbanks Historie

Fire sønderjyske banker fusionerede i 1970 og blev tilsammen til Sydbank. De første mange år fandtes banken kun nord for Kongeåen, men i 1981 åbnede Sydbank også en filial på Kongens Nytorv i København.

Dette var springet til at Sydbank nogle få år senere var repræsenteret over hele landet. Sydbanks oprindelige navn var “Den Sønderjyske Bank”.

Selvom Sydbank er en af Danmarks største banker, har de stadig beholdt lokalbankernes styrker, idet de tilbyder korte beslutningsveje, handlekraft, lokal indsigt og et personligt kendskab til deres kunder.

Sydbanks slogan er “Hvad kan vi gøre for dig”. Med dette slogan prøver banken at fortælle deres kunder, at de altid vil være behjælpelige i alle stadier i livet.

Sydbank prøver dermed at tage udgangspunkt i kundernes aktuelle behov.

Udover at Sydbank er en af Danmarks største banker, så har de også et samarbejde med banker over hele verden. Dette betyder, at man også kan komme til penge selvom man opholder sig i udlandet.

Med filialerne i Flensborg, Kiel og Hamborg er det desuden også muligt at få personlig rådgivning når man opholder sig i Tyskland.

Banken bliver ført på baggrund af kundernes og investorernes behov. De ønsker altid at være tilgængelige når deres kunder har brug for dem. Derfor tilbyder de også kundeservice fra 08-20.

Sydbanks mål er også at være en af Danmarks største og mest solida banker i fremtiden.

Sybanks forretningsgrundlag

Sydbanks værdigrundlag er “Den blå tråd”. Dette betyder, at banken driver forretning på et solidt grundlag. Sydbank ønsker altid at arbejde på egne præmisser som selvstændig bank.

De ønsker at være kompetente overfor deres kunder og skabe værdi for dem, ved at rådgive og yde en god service. De sigter efter at skabe et image for sig selv som bank der behandler deres kunder med respekt ud fra devisen “Sig det, som det er”.

De ønsker desuden at lave forretninger med deres kunder som er baseret på langvarige kunderelationer.

Lån hos Sydbank

Sydbank tilbyder forskellige lån til forbrugerne. Disse er et boliglån, et billån, et forbrugslån eller en kassekredit. Som noget særligt tilbyder banken kunder mellem 18-29 år et lån eller kredit med en særlig fordelagtig rente. Sydbank ejer DIBA billån.

Banken forstår, at der især i disse år normalt vil ske mange forandringer, som det at flytte hjemmefra, flytte sammen, holde sabbatår eller andet. Ønsker man at få lidt mere luft i budgettet, så tilbyder banken også en kassekredit som kan give en dette.

Ligemeget hvad du ønsker at tage et lån til, så kan du hos Sydbank få den rette rådgivning før du låner.

I forhold til online låneudbydere, skal du hos Sydbank forklare, hvad du ønsker at låne pengene til. Derudover er det nemmere at låne penge hos banken, hvis du i forvejen har sparet en lille smule op.

Før du låner penge fra en bank, skal du dog have styr på din private økonomi.

Har du et godt overblik over dine indtægter og udgifter, så vil du også bedre kunne argumentere for, at du har økonomien til at optage et lån.

Derudover vil du også have en oversigt over, hvor meget du kan betale lånet tilbage med månedligt.

Ønsker du at få et overblik over dit rådighedsbeløb, så kan du bruge Sydbanks rådighedsberegner.

Du ansøger om et lån fra Sydbank ved at kontakte dem i en af deres mange filialer landet over.

Kundeanmeldelser på Trustpilot

Se de senest tilgængelige Trustpilot anmeldelser af Sydbank

Anmeldelser: 6272 • Middel
TrustScore: 3 3.1
5 stjerner
74%
4 stjerner
9%
3 stjerner
1%
2 stjerner
2%
1 stjerne
14%
Kristian Gerken
Kristian Gerken 136 Anmeldelser
TrustScore: 1

Nu har vi lige fået Google wallet efter…

Nu har vi lige fået Google wallet efter Sydbank har været bagud så mange år og det har virket lige indtil jeg har genistalleret min app. Og nu kan jeg ikke få lov til at aktivere mit kort fordi i har lukket for det. Man kan intet få at vide eller noget som helst. Kæft en omgang lusede amatører undskyld mig synes godt nok det er for dårligt. Og så kan det godt værre i lukker fordi der er noget sikkerhed i er utrygge ved. Men sjovt nok har alle andre banker end jeg ingen problemer.

JS
Jørgen Spanggaard Pauch 2 Anmeldelser
TrustScore: 5

Netbankvejledning

God service og guidning vedr. Netbank.

Morten Christensen
Morten Christensen 1 Anmeldelse
TrustScore: 1

Sydbank og realkredit

I 2015 skrev vi under på omlægning af et realkreditlån. Sydbank opsagde det gamle og GLEMTE (Sydbanks egen forklaring) at hjemtage det aftalte fastforrentet 1,5% lån med afdrag. Som kompensation og med lovning om vi absolut ikke skulle stilles dårligere på grund af deres fejl oprettede de et kontantlån på samme størrelse og med en rente på 2,29% henset til at de 1,5% skulle tillægges bidrag et tilbud vi ikke kunne afvise da Sydbank holdt os som gidsel mellem at tage imod tilbuddet og selv finde et bedre alternativ. Oven i det glemte de så også at fortælle os om den ændrede risiko vi løb med deres tilbudte kontantlån sammenlignet med det realkreditlåne tilbud vi havde underskrevet. I 2019 betale vi ca 8.000,- i rente til hver termin. I 2023 betaler vi næsten 16.000,- I 2022 ville vi gerne indfri til kurs 75 som man kunne have gjort på den realkredit obligation vi havde underskrevet op imod. Bankens svar var nej tak – din egen skyld og i øvrigt mener vi det er forældet. Så Sydbank dem skal man holde sig langt fra – særligt Næstved afdelingen men holdningen der understøttes i hovedafdelingen. Skulle ønske man havde en chance for at slå tilbage for Sydbank har nu kostet os mere end en million og de er fuldstændig ligeglade med det er deres forhold der har medført vores tab. De er slet ikke til at snakke med!

Fairlån anmelder af et bredt udsnit af de danske låneudbydere. Nogle af anmeldelserne omhandler låneudbydere, vi samarbejder med, hvilket betyder vi kan modtage provision fra disse.
Andreas Linde
Skrevet af
Andreas Linde har mere end 7 års erfaring med lånemarkedet og kender alt til ÅOP, annuitetslån, serielån, obligationer og andre relevante begreber inden for lån.

Seneste nyheder