Føniks Privatlån - er det bedst og billigst?

Føniks Privatlån tilbyder lån på op til 100.000 kr. til en lav rente, der er ens for alle. Føniks Finans er drevet af erfarne fagfolk, hvorfor du trygt og sikkert kan låne penge hos Føniks Privatlån.

Alternativer til Føniks Privatlån - Anmeldelse af Føniks Privatlån

10.000 - 100.000 kr. Beløb
20.09 - 29.9 % ÅOP
24 - 108 måneder Løbetid
20 år Alder
  • Svar inden for 1 time i åbningstiden
  • Indfri lånet før tid - uden omkostninger
  • Udbetaling i løbet af 1-2 hverdage
Eks.: 20.000 kr. over 7 år. Variabel årlig debitorrente: 16,90 - 26,08%. ÅOP: 20,09% - 29,90%. Mdl. ydelse: 426 – 525 kr. Samlet tilbagebetaling: 35.721 – 44.065 kr. Samlede kreditomk.: 15.721 – 24.065 kr. Beregning er inkl. oprettelsesgebyr: 1.600 kr. Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger må ikke være registreret i RKI.

Alternativer til Føniks Privatlån

Alle
100.000 kr.
Alle
80 år
4.5/5 Anmeldt af Fairlån
Fairlån anmelder af et bredt udsnit af de danske låneudbydere. Nogle af anmeldelserne omhandler låneudbydere, vi samarbejder med, hvilket betyder vi kan modtage provision fra disse.

Anmeldelse af Føniks Privatlån

Det er den velkendte låneudbyder L’EASY, som står bag Føniks Privatlån. Se privatlån billigt her.

Hos alle L’EASYs låneudbydere er låneprocessen er simpel, og du underskriver nemt og hurtigt låneaftalen med dit NemID.

L’EASY går meget op i at yde den bedste service. Det betyder for dig, at lige så snart din låneansøgning er blevet godkendt, bliver pengene sat ind på din konto inden for meget kort tid.

Med andre ord:
L’EASY arbejder effektivt, så du hurtigt får adgang til dine penge.

Og så behøver du ikke at forklare, hvad pengene skal bruges til! Føniks Privatlån blander sig ikke i, hvordan du har tænkt dig at bruge pengene.

L’easy ejer en række lån. Du kan sammenligne deres lån på lån penge listen.

Om Føniks Privatlån

Føniks Privatlån er L’EASYs nyeste lån på markedet.

De skiller sig ud ved at kunne tilbyde dig en lang række fordele, der overgår mange af de andre tilgængelige lånemuligheder på markedet.

3 fordele ved Føniks Privatlån

Føniks Privatlån er ikke blot “endnu et lån”, men et lån der tilbyder dig langt flere fordele end mange andre låntyper på markedet.

1. Samme lave rente – for alle!

Et særligt kendetegn ved Føniks Privatlån er, at der ikke er et rentespænd. Og hvad betyder det for mig, tænker du nok…

At Føniks Privatlån ikke har et rentespænd indebærer, at alle låntagere tilbydes lån til samme lave rente. Det betyder for dig, at selvom du har en dårlig kreditværdighed, så vil det ikke påvirke renten på dit Føniks Privatlån.

Normal vis vil en person, som vurderes at have en dårlig kreditscore opleve kun at kunne tage lån til en høj rente. Hermed bliver lånet i sidste ende dyrere.

Det er ikke tilfældet med Føniks Privatlån. Med et Føniks Privatlån er renten – og dermed prisen på lånet – den samme for alle.

2. Ingen skjulte gebyrer!

Føniks Privatlån stræber efter at være transparente. Derfor skal du ikke være bange for det, der står med småt. Med et Føniks Privatlån kommer der ingen ubehagelige overraskelser!

Alt, hvad du skal vide om lånet, præsenteres for dig fra step 1, så du behøver ikke bekymre dig om skjulte gebyrer eller andre ekstra omkostninger i forbindelse med dit lån.

3. Hurtig betjening

Haster det med at få pengene udbetalt?

Hos Føniks Privatlån arbejder de hurtigt. De forstår nemlig godt, at det at optage et lån kan have en presserende karakter. Derfor gør de alt for, at pengene kommer så hurtigt som muligt frem til din konto. Find hurtige lån her.

Når du har ansøgt om dit Føniks Privatlån, bliver din ansøgning straks vurderet, hvorefter du får besked med det samme. Når din låneansøgning er blevet godkendt, vil du have dine penge til rådighed hurtigt efter.

I låneansøgningen vil du blive bedt om at bruge dit NemID. Årsagen hertil er, at det fremskynder processen – både for låneudbyderen, men ikke mindst for dig som låntager. Således bliver behandlingstiden af din låneansøgning langt hurtigere end hos banken.

Husk, at det selvfølgelig er 100 % uforpligtende at ansøge om et Føniks Privatlån!

Når du underskriver låneaftalen, skal du ligeledes benytte dit NemID. Det er nemt, hurtigt og sikkert! Lånet er ikke godkendt, før du har underskrevet låneaftalen.

Fordele og ulemper ved Føniks Privatlån

Fordele Ulemper
Fast lav rente Højt oprettelsesgebyr
Hurtigt svar Langsom udbetaling

Lånebeløb med et Føniks Privatlån

Med et Føniks Privatlån kan du låne helt op til 100.000 kr. På trods af det høje lånebeløb blander de sig ikke i, hvad du vælger at bruge pengene på. Det bestemmer du helt selv! Du vil ikke blive stillet til ansvar for, hvad pengene skal bruges til.

Når det er sagt, bør du selvfølgelig overveje det grundigt, inden du vælger at ansøge om et lån i den størrelsesorden.

Hvis du har brug for hjælp til at vurdere, hvor mange penge, du har brug for at låne, eller hvis du ønsker anden vejledning, inden du ansøger om lånet, kan du altid kontakte Føniks Privatlån.

Føniks Privatlåns profesionelle personale sidder klar på deres chat, hvor du får svar på dine spørgsmål inden for få minutter. Du kan også sende en mail eller ringe til dem på tlf. 88 88 88 88 alle ugens dage kl. 08.00 – 22.00.