Modus Finans – er de bedst og billigst?

Hos Modus Finans kan du låne op til 50.000 kr. og få mere luft i budgettet. Du ansøger online med dit MitID og modtager pengene senest hverdagen efter.

Nyt product
4.7
Vurdering
Beløb 10.000 – 150.000 kr.
Løbetid 24 – 120 måneder
ÅOP 11.94 – 24.87 %
Udbetaling Torsdag 12:29
  • Svar inden for 1 time i deres åbningstid
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Penge på kontoen i løbet af 1-2 hverdage
Eksempel: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,74%-22,94%. Løbetid 2 – 10 år. Månedlig ydelse: 431-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 35.314-45.220 kr. Samlede kreditomkostninger: 11.314-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. Fortrydelsesret 14 dage. Finansiering udbydes i samarbejde med Facit Bank A/S. (Annonce)

Modus Finans

5
Kundeservice
6
Behandlingstid
4
Pris
4
Ekstra fordele
7
Brugeroplevelse
4
Modus Finans Låneberegner
10.000 kr. 150.000 kr.
24 måneder 120 måneder
11.94 % 24.87 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling

Modus Finans er lånet, som giver dig et større råderum i din hverdag. Når du låner hos Modus Finans, kan du låne op til 50.000 kroner og dermed få mere luft i din privatøkonomi. Dette giver dig en god mulighed for altid at have penge nok – også i måneder, hvor flere penge er nødvendige.

Modus Finans
Modus Finans

Gå til Modus Finans her >

Du kan låne op til 50.000 kr. til en lav variabel rente, og derudover kan du regne med at få svar inden for 1 time. Ansøg nemt og hurtigt med dit MitID.

Lån til lav rente her – der er stor forskel på et billigt og dyrt lån.

Lånebeløb hos Modus Finans

Med Modus Finans kan du låne op til 50.000 kr. til en lav variabel rente. 50.000 kr. kan gøre en enorm stor forskel for din privatøkonomi. Det kan være forskellen på en campingferie i Danmark eller en charterferie i Spanien.

Det kan også være forskellen på det billige vrag af en bil, som ikke har mere end ét år tilbage i sig og en nyere model, som har masser af gode år i sig endnu. Det handler alt sammen om dine behov.

Hos Modus Finans er det ikke nødvendigt at oplyse, hvad du ønsker at bruge pengene på. Det er derfor muligt at låne penge til betalingen af diverse regninger eller måske et nyt fjernsyn til lejligheden.

Modus Finans er lånet til dig, som ønsker at finde finansieringen til små og større drømme.

Hvem kan få et lån hos Modus Finans?

Ønsker du at få et lån hos Modus Finans, kan dette blive en realitet. Modus Finans stiller ikke mange krav til deres ansøgere. Dog skal du være over 21 år, før du kan få et lån.

Derudover må du heller ikke være registreret som dårlig betaler hos RKI eller Debitor Registret. Modus finans laver en vurdering af din økonomi og godkender dig kun, hvis de vurderer, at din økonomi er stabil.

Får du derfor et afslag på trods af, at du ikke er registreret som dårlig betaler og er over 21 år, kan det være, at du skal prøve at ansøge igen med et mindre beløb. Vent dog nogle dage, før du prøver igen.

Låneprocessen

Når du skal låne hos Modus Finans, er der nogle helt enkle skridt, du skal følge, inden du kan få dine penge udbetalt.

Har du angivet, hvor meget, du ønsker at låne og vurderet en løbetid, som er passende til din økonomiske situation, skal du som det næste indtaste dine personlige oplysninger. Disse er dit fulde navn, et aktivt telefonnummer, som du kan kontaktes på, din personlige e-mail adresse og din fødselsdato.

Dernæst skal du trykke dig videre på den næste side. Her skal du give oplysninger som din bopæl og civilstand, dine beskæftigelsesforhold og dine bankoplysninger.

Herefter bliver du bedt om at fortsætte med dit MitID. Ved at logge ind med MitID kan låneprocessen udføres langt hurtigere. Derudover er det også langt mere sikkert at bruge MitID.

I det næste skridt i ansøgningsprocessen om et lån hos Modus Finans, skal du ikke gøre andet end at vente på svar. Du kan få svar inden for 1 time, såfremt at du ansøger i Modus Finans’ åbningstid.

Bliver du godkendt af Modus Finans, vil du få låneaftalen tilsendt. Denne skal du læse grundigt igennem. Kan du acceptere de forskellige vilkår, som er angivet i låneaftalen, skal du nu underskrive denne med dit MitID.

Har du underskrevet aftalen med dit MitID, kan du forvente pengene på din konto indenfor kort tid.

Lån uden at stille sikkerhed

Hos de fleste banker ønskes en form for sikkerhed for lånet. Dette gælder især, når du ønsker at låne større beløb. Hos Modus Finans er det dog ikke nødvendigt at stille sikkerhed, når du ønsker at låne penge. Heller ikke, hvis du ønsker at låne helt op til 50.000 kroner.

Du kan derfor roligt ansøge om et lån uden at skulle være bange for, at du mister bilen, når du oplever, at du pludseligt ikke er i stand til at afbetale raterne.

Er du dog i tvivl om, om du er økonomisk godt nok stillet til at optage et lån, burde du måske først undersøge sin egen økonomiske situation, før du tager et lån.

Råd før du låner

Før du låner, er det en god idé at undersøge, hvor meget du vil være i stand til at afbetale hver måned. Har du en oversigt over hvor store rater, du vil have mulighed for at afdrage, kan du også bedre vurdere, hvor meget du vil være i stand til at låne, og hvor lang tid løbetiden på lånet skal være.

For at finde ud af hvor meget, du vil være i stand til at afbetale hver måned, kan du derfor lægge et budget.

Du lægger et budget ved at regne alle dine indtægter sammen og derefter alle dine udgifter. Husk også at tage udgifter med som leveomkostninger og andet.

På denne måde får du også et bedre overblik over, hvad du præcis bruger penge på. Ryger du eksempelvis, er det en meget god idé at finde ud af hvor mange penge, du bruger på cigaretter.

Har du fastlagt både indtægter og udgifter, kan du herefter trække alle udgifter fra dine indtægter. Resultatet udgør dit rådighedsbeløb. Udfra dette beløb kan du fastlægge et beløb, som skal bruges til afbetalingen af lånet.

Undgå rykkere

Har du mistet overblikket over dine udgifter, kan det være fordelagtigt at melde løbende betalinger til betalingsservice. Du kan også tilmelde ratebetalingen til lånet hos Modus Finans til betalingsservice.

På denne måde bliver pengene hver måned automatisk trukket fra kontoen, og du vil ikke modtage rykkere for ubetalte regninger.

Får du rykkere, og reagerer du ikke på disse, kan du risikere at blive registreret som dårlig betaler hos RKI eller Debitor registret.

Er du registreret som dårlig betaler, bliver det meget svært for dig at finde en låneudbyder, som accepterer dig som låner. Derudover vil du heller ikke længere have muligheden for at købe elektronik eller hårde hvidevarer på afbetaling.

Kundeanmeldelser på Trustpilot

Se de senest tilgængelige Trustpilot anmeldelser af Modus Finans

Anmeldelser: 18 • Under middel
TrustScore: 2 2.2
5 stjerner
17%
4 stjerner
0%
3 stjerner
0%
2 stjerner
17%
1 stjerne
67%
SN
SabrinaSiff Nicolai 20 Anmeldelser
TrustScore: 1

Hold dig langt væk

Grænsende til ulovlige tilbud, hold dig langt væk.

LK
Lars Karlskov 35 Anmeldelser
TrustScore: 2

Firma de lover og lover Og så når man…

Firma de lover og lover Og så når man har udfyldt alle oplysninger. Så får man af vid man er forhåndsgodkendelse så går der et stykke tid så får man at vide man ikke kan få lånet alligevel det er ikke en god moral

Trine Jakobsen
Trine Jakobsen 9 Anmeldelser
TrustScore: 5

Har li fået hjælp af den sødeste…

Har li fået hjælp af den sødeste salgskonsulent,en sand engel når tingene så Aller mest mørke ud… Fantastisk oplevelse.. Tak for dig Serk..🙏

Fairlån anmelder af et bredt udsnit af de danske låneudbydere. Nogle af anmeldelserne omhandler låneudbydere, vi samarbejder med, hvilket betyder vi kan modtage provision fra disse.
Fairlån > Låneudbydere > Modus Finans
Andreas Linde
Skrevet af
Andreas Linde har mere end 7 års erfaring med lånemarkedet og kender alt til ÅOP, annuitetslån, serielån, obligationer og andre relevante begreber inden for lån.

Seneste nyheder