NordCredit – er de bedst og billigst?

Hos NordCredit låner du kredit fra 500 – 15.000 kr. Du betaler kun for den del af kreditbeløbet, du får udbetalt til din konto. NordCredit behandler din ansøgning med det samme og udbetaler pengene indenfor 1 hverdag. NordCredit er lukket per 2021.

NordCredit

Med et lån hos NordCredit er du sikret et ekstra beløb til at klare månedens udgifter. Du kan optage en kredit i en størrelsesorden fra 500 – 15.000 kroner, som udbetales indenfor 1 hverdag. 

Et lån hos NordCredit fungerer således, at du kun får udbetalt den del af kreditten, som du ønsker lige nu og her. Det vil sige, at du selv bestemmer, hvor meget af din kredit du vil have udbetalt til din konto. 

Du betaler kun for det beløb, der hæves. Har du derfor brug for en billig og fleksibel kredit, der hurtigt bliver udbetalt til din konto, vil NordCredit være et oplagt valg.

Ansøg lån på fairlån – NordCredit og andre låneudbydere.

Hvem står bag NordCredit? 

NordCredit er en online kreditudbyder, der tilbyder fordelagtige kreditløsninger til danske forbrugere.

Det er det finske selskab Lainosto Oy, der står bag NordCredit. Med denne erfarne virksomhed i ryggen, tilbyder en effektiv og gennemtestet låneløsning med fokus på pålidelighed, overskuelighed og hurtighed.

Leder du derfor efter en god og troværdig kassekredit, kan du med ro i sindet ansøge om et lån hos NordCredit.

Lån op til 15.000 kr., men betal kun for det overførte beløb

Med en kassekreditordning, som NordCredit udbyder, skal du ikke afdrage på hele det beløb, du ønsker at låne. Denne kreditløsning adskiller sig derfor fra det gængse forbrugslån, hvor der bliver pålagt renter af hele det lånte beløb. 

Hos NordCredit fungere det nemlig på en lidt anden måde.

Her betaler du afdrag af den del af kreditten, som du overfører til din konto. Dette er normalt for en kassekredit – men NordCredit fungerer lidt anderledes. 

Ønsker du at optage kredit hos NordCredit, får du først det fulde beløb til rådighed efter dit 2. afdrag.

Låner du eksempelvis 15.0000 kroner, kan du allerede hæve 5.000 kr samme dag, du ansøger. Efter dit 1. afdrag kan du så hæve 10.000 kroner. Når du har betalt dit 2. afdrag, kan du så hæve det totale beløb på 15.000 kroner. 

Med andre ord, går der 2 måneder, før du kan bruge det fulde kreditbeløb. Ved at udforme deres kreditløsning på denne facon, bliver NordCredit sikret tilbagebetaling – og du undgår at blive pålagt renter af et beløb, du alligevel ikke bruger.

Sådan låner du hos NordCredit

Er du interesseret i et lån hos NordCredit, skal du blot være fyldt 21 år for at søge. Du skal ikke gennemgå et længere kredittjek, hvorfor du hurtigt får svar på din ansøgning. 

Vær dog opmærksom på, at du ikke må være registreret i RKI eller Debitor Registret. Derudover indhenter NordCredit automatisk relevante skatteoplysninger om dig, når du har søgt om et lån, hvorudfra de vurdere, om du kan blive bevilget det ønskede beløb.

Men hvordan søger du? 

En af de helt store fordele ved NordCredit er, at du kan ansøge direkte hjemme fra stuen eller på farten. Du skal blot gå ind på deres hjemmeside og sende en online ansøgning afsted. 

Ansøgningsprocessen foregår således: 

  • Opret en profil på deres hjemmeside, hvor du oplyser om din alder og dine kontoinformationer.
  • Ansøg om et kreditbeløb og underskriv med dit NemID. 
  • Få svar med det samme og modtag pengene enten samme dag eller dagen efter. 

Husk at læse alle lånevilkår igennem, før du takker ja til lånetilbuddet. Sådan er du bevidst om alle betingelser og yderligere omkostninger ved lånet.

Fairlån anmelder af et bredt udsnit af de danske låneudbydere. Nogle af anmeldelserne omhandler låneudbydere, vi samarbejder med, hvilket betyder vi kan modtage provision fra disse.
Fairlån > Låneudbydere > NordCredit
Andreas Linde
Skrevet af
Andreas Linde har mere end 7 års erfaring med lånemarkedet og kender alt til ÅOP, annuitetslån, serielån, obligationer og andre relevante begreber inden for lån.

Seneste nyheder