Re:member – er de bedst og billigst?

Re:member udbyder forbrugslån og kreditkort til deres kunder. Du kan låne helt op til 250.000 kr., som du kan bruge på lige det, du vil – uden at stille sikkerhed for beløbet.

Re:member

9.6
Kundeservice
10
Behandlingstid
10
Pris
10
Ekstra fordele
8
Brugeroplevelse
10
Remember Låneberegner
0 kr. 100.000 kr.
1 måneder 12 måneder
19.1 % 19.1 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling

Re:member er en online låneudbyder og et registreret brand af EnterCard Holding AB. EnterCard er en af skandinaviens førende kreditvirksomheder.

EnterCard er repræsenteret i både Danmark, Norge og Sverige og har 450 medarbejdere som blandt andet arbejder indenfor kundeservice.

Dette giver dig mulighed for at få vejledning og gode råd før du låner.

Remember
Re:member

Gå til re:member her >

Hos re:member card kan du låne fra 10.000 kr. og helt op til 250.000 kr. Lånets løbetid, altså den tid du skal bruge på at tilbagebetale lånet, varierer i forhold til hvor meget du låner.

Den korteste løbetid er på et enkelt år, og  den længste løbetid er på 12 år. I forhold til de forskellige lånebeløb, har du som låntager en vis indflydelse på løbetidens længde.

Du kan vælge at betale lånet tilbage hurtigere end maksimum grænsen for tilbagebetaling. Der er derfor en del fleksibilitet med løbetiden.

Lån penge akut på dette site.

Individuel kreditvurdering

re:member card vurderer kreditværdigheden for hver enkelt låntager og giver individuelle vilkår. Hvis din kreditvurdering er god, kan du opnå bedre lånevilkår, hvilket først og fremmest vil sige en lavere rente.

God kreditværdighed hænger især sammen med lånets størrelse i forhold til din økonomi. Hvis du har et højt rådighedsbeløb og kan betale lånet tilbage hurtigt, får du en lav rentesats.

Omvendt er der nogle betingelser for, at du overhovedet kan søge om lån hos re:member card.

Betingelser

For at kunne ansøge om et lån hos re:member card skal du være fyldt 18 år, og du skal have en fast indtægt. Desuden er det et krav, at du ikke er registreret som dårlig betaler.

Hvis du opfylder disse betingelser, kan du ansøge, og din økonomi vil da blive vurderet i forhold til størrelsen af det lån, du søger om. Ansøgningen foregår på re:member cards hjemmeside, og det er ret enkelt og hurtigt at ansøge.

Bliver låneansøgningen godkendt, kan du vælge om du ønsker at modtage tilbuddet. Ønsker du at modtage lånet, vil du få det udbetalt efter et par dage.

Hvor meget?

Ansøgningen på re:member cards hjemmeside begynder med lånebeløbet og lånets løbetid. Vælg med omtanke, sådan at du vælger det rigtige beløb for lånet og dertil en passende månedlig ydelse.

Når du justerer på lånebeløb og løbetid, vil du se skiftende månedlige ydelser, og du bør vælge en ydelse, der uden problemer kan betales hver eneste måned.

På den anden side bør du søge at tilbagebetale lånet ret hurtigt, fordi det vil nedbringe de samlede omkostninger for dig. Altså drejer det sig om at finde en balance. Find et passende niveau, så det virker rimeligt for dig.

Er du i tvivl om hvor højt eller lavt dit månedlige tilbagebetalingsbeløb skal være, så kan du med fordel fastlægge et budget. Dette gør du ved at skrive alle indtægter ned og derefter alle udgifter.

Herefter modregner du indtægterne mod udgifterne. Det resterende beløb er dit rådighedsbeløb. Ud fra dette kan du afgøre et månedligt tilbagebetalingsbeløb.

Økonomi og personlige forhold

Næste del af ansøgningen handler først om dine kontaktoplysninger. Du skal derfor angive dit fulde navn, CPR. nr., dit mobiltelefonnummer og din e-mail adresse.

Det er vigtigt at dine oplysninger passer da du ellers vil blive afvist som ansøger. Tjek derfor en ekstra gang om dit mobilnummer og din e-mail adresse er registreret korrekt. Ansøger du om lånet sammen med en anden person, skal oplysningerne for denne person også angives.

Det kan være fordelagtigt at låne sammen med en anden. Dette skyldes at din kreditvurdering sammen med en anden person, i de fleste tilfælde vil kunne forbedre sig. På denne måde kan i samme sikre jer mere fordelagtige renter end hvis du ville ansøge på egen hånd.

Har du angivet alle nødvendige oplysninger, klikker du nu på ‘Næste’ og kommer frem til siden med oplysninger om både din økonomi og dine personlige forhold.

Her skal du blandt andet angive, hvilket arbejde du har og hvor meget du tjener. Derudover skal du også angive hvor meget gæld du har. Er du medlem af en A-kasse, skal dette også registreres. Re:memeber vil derudover også vide hvilken type bolig du bor i og om du bor alene eller sammen med nogen.

Til sidst skal du angive din civilstand og hvor mange børn du har. Dette er spørgsmål som skal besvares. Spørgsmålene er nødvendige for, at re:member card kan vurdere din kreditværdighed.

Når du har udfyldt alle felter, skal du samtidig give re:member card tilladelse til at undersøge din økonomi, og derefter klikker du på ‘Næste’.

Lønsedler og årsopgørelse

Sidste del af låneansøgningen drejer sig om, at re:member card ønsker at se dine tre seneste lønsedler og din årsopgørelse. Det nemmeste for dig er at give re:member card tilladelse til at hente disse oplysninger.

På denne måde kan din ansøgning også behandles meget hurtigere, og du slipper for, selv at hente de nødvendige oplysninger.

Derefter klikker du på ‘Accepter’, hvorefter din låneansøgning sendes af sted og gennemgår en første ekspresbehandling. Hvis låneansøgningen afvises med det samme, får du straks besked om dette.

Hvis du derimod ikke modtager afvisning, betyder det, at ansøgningen skal behandles grundigt, og du vil derfor modtage et lånetilbud senere. Det er individuelt, hvor lang tid behandlingen af ansøgningen tager.

Normalt vil du modtage endeligt svar indenfor en dag eller to. Dog afhænger det også af, om du ansøger i hverdagene eller i weekenden eller helligdage.

Lånetilbud underskrives med NemID

Når du modtager svar fra re:member card, vil en godkendelse af din låneansøgning være fulgt af et lånetilbud. Her kan du se alle detaljer om lånet, og du bør selvfølgelig læse disse grundigt igennem.

På denne måde undgår du også ubehagelige overraskelser i forbindelse med afviklingen af lånet. Derudover ved du også hvad du skal gøre, hvis det skulle blive vanskeligt for dig at afbetale lånet en måned.

Hvis du beslutter dig for at acceptere lånetilbuddet, skal du underskrive det med dit NemID. Derudover skal du også angive, hvor du ønsker pengene udbetalt. Herefter modtager du normalt pengene i løbet af et par dage.

Re:member blander sig ikke i, hvad du ønsker at bruge pengene på. Du kan derfor uden problem bruge pengene til det du går og drømmer om.

Kundeanmeldelser på Trustpilot

Se de senest tilgængelige Trustpilot anmeldelser af Remember

Anmeldelser: 252 • God
TrustScore: 4.5 4.5
5 stjerner
58%
4 stjerner
5%
3 stjerner
2%
2 stjerner
2%
1 stjerne
33%
LH
Lykke Hedelund Nielsen 4 Anmeldelser
TrustScore: 5

Den skønneste behjælpelige dame i…

Den skønneste behjælpelige dame i røret.. tusind tsk

JA
Jette Albek 13 Anmeldelser
TrustScore: 5

Super god betjening

Super god betjening. Langt mere end jeg kunne regne med. Tusind tak, Susanne

Michael G. Andersen
Michael G. Andersen 20 Anmeldelser
TrustScore: 5

Klart svar og god til informerer

Klart svar og god til informerer. Nemt og lige til

Fairlån anmelder af et bredt udsnit af de danske låneudbydere. Nogle af anmeldelserne omhandler låneudbydere, vi samarbejder med, hvilket betyder vi kan modtage provision fra disse.
Fairlån > Låneudbydere > Re:member
Andreas Linde
Skrevet af
Andreas Linde har mere end 7 års erfaring med lånemarkedet og kender alt til ÅOP, annuitetslån, serielån, obligationer og andre relevante begreber inden for lån.

Seneste nyheder