Spargo Finans – er de bedst og billigst?

Spargo Finans blev etableret i 2017 og tilbyder lån på op til 150.000 kr. uden sikkerhed til en lav rente. Du får svar med det samme, og pengene udbetales inden for 1-2 hverdage.

Nyt product
4.4
Vurdering
Beløb 10.000 – 150.000 kr.
Løbetid 24 – 120 måneder
ÅOP 11.94 – 24.87 %
Udbetaling Søndag 08:00
  • Lang løbetid
  • Svar inden for 1 time i åbningstiden
  • Indfri dit lån før tid, uden omkostninger
Eksempel: 24.000 kr. over 82 mdr. Variabel debitorrente: 9,90%-19,56%. ÅOP: 12,74%-22,94%. Løbetid 2 – 10 år. Månedlig ydelse: 431-551 kr. Samlet tilbagebetaling: 35.314-45.220 kr. Samlede kreditomkostninger: 11.314-21.220 kr. Etableringsomkostninger samt betalingsgebyrer er medtaget i alle beregninger. Baseret på betaling via HomeBanking. Fortrydelsesret 14 dage. Finansiering udbydes i samarbejde med Facit Bank A/S.

Spargo Finans

5
Customer service
6
Processing time
4
Price
4
Extra benefits
7
User experience
4
Spargo Finans Låneberegner
10.000 kr. 150.000 kr.
24 måneder 120 måneder
11.94 % 24.87 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling

2017 blev året, hvor Spargo Finans indtrådte lånemarkedet i Danmark. Med L’easy i ryggen kan du hos Spargo Finans låne til både små og store drømme.

Spargo Finans
Spargo Finans

Gå til Spargo Finans her >

Spargo Finans er fast besluttet på at være transparente over for potentielle låntagere, og har derfor ingen skjulte gebyrer forbundet med deres lån.

Derudover tilbyder Spargo Finans store lån til en lav rente, hvilket gør dem særdeles konkurrencedygtige på det danske lånemarked. Du ansøger helt uforpligtende hos Spargo, da din låneaftale først træder i kraft, når du accepterer lånetilbuddet.

Se lånetilbud her.

Erfarne folk bag Spargo Finans

L’easy A/S, som er ejet af 3C Koncernen, står bag Danmarks nyeste lån, Spargo Finans. L’easy har i en årrække beskæftiget sig med kontantlån og minilån til danskere, der ønsker fordelagtige forbrugslån. Deres seneste skud på stammer er Spargo Finans, som tilbyder større forbrugslån til en lav rente.

Udover at eje L’easy A/S og Spargo, står 3C Koncernen også bag D:E:R, som ligeledes gør sig inden for online forbrugslån i Danmark. Det er derfor dygtige og erfarne folk, der råder over Spargo Finans. Du er således i trygge hænder, når du låner hos Spargo Finans.

Lån op til 150.000 kr. – uden sikkerhed

Hos Spargo kan du låne alt fra 10.000 kr. og helt op til 150.000 kr. Det er de færreste låneudbydere i Danmark, som tilbyder så store lånebeløb. Du kan derfor låne til en ny bil, renoveringer i hjemmet, luksusrejsen eller noget helt fjerde.

Selvom Spargo tilbyder større lånebeløb, skal du hverken stille sikkerhed eller garanti for lånet – uanset størrelsen på lånet. Du kan derfor låne så stort et beløb, du har brug for, uden at stille bil, bolig eller andet som sikkerhed.

Låneeksempel Spargo Finans

ParameterEksempel
Lånebeløb150.000 kr.
Løbetid120 mdr.
Etb. omk.12.000 kr.
Rente 9,9 %
ÅOP11,94 %
Samlet tilbagebet.251.294 kr.
Alderskrav21 år

Lang løbetid

Da Spargo tilbyder store lån, kan du vælge at afvikle lånet over en længere periode. Du kan vælge en løbetid, der strækker sig fra 2 år og helt op til 10 år. Du får derfor rigeligt med tid til at betale lånebeløbet tilbage.

Som en ekstra fordel hos Spargo, koster det ikke ekstra at betale lånet ud, når du får mulighed for det. Får du nok penge mellem hænderne til at kunne betale lånet helt ud, kan du vælge at blive gældfri med det samme – uden ekstra gebyrer.

Hurtig godkendelse og udbetaling

Hos Spargo Finans ansøger du nemt og hurtigt med dit NemID. Du skal blot udfylde en formular på deres hjemmeside, hvorefter de foretager en kreditvurdering af dig. Ansøger du mellem 8-18 på hverdage, får du svar inden for en time. Ellers skal du vente til dagen efter for at få svar på din ansøgning. Bliver du godkendt til lån, får du pengene overført indenfor 1-2 hverdage. Spargo er ikke de eneste, som tilbyder hurtige lån med straks udbetaling.

Når dit lån bliver godkendt, sender Spargo en en låneaftale til dig, som du skal underskrive, hvis du acceptere deres lånetilbud. Her er det vigtigt, at du læser alle lånevilkår grundigt igennem, så du ikke støder på uvelkomne overraskelser i løbet af låneperioden. Spargo fremlægger alle lånevilkår, gebyrer og omkostninger i låneaftalen; du vil derfor ikke blive pålagt ekstra omkostninger end dem, der er oplyst i denne aftale.

Du underskriver låneaftalen med dit NemID, hvorefter du vil modtage pengene kort tid efter. Foretrækker du en fysisk kontrakt, sender Spargo gerne en papirversion med posten.

Kundeanmeldelser på Trustpilot

Se de senest tilgængelige Trustpilot anmeldelser af Spargo Finans

Anmeldelser: 17 • Under middel
TrustScore: 2 1.9
5 stjerner
6%
4 stjerner
0%
3 stjerner
0%
2 stjerner
0%
1 stjerne
94%
Nikolaj Hansen
Nikolaj Hansen 4 Anmeldelser
TrustScore: 1

BUUUUH Spamm bots

BUUUUH Spamm bots, fup firma der ikke kan reklamere ordenligt, så tænker man jo så lige pludselig, hvad ellers de dårlige til…. LAD VÆRE MED AT SEND SPAMM MEDDELSER TIL FOLK!!!!

MN
Martin Nielsen 20 Anmeldelser
TrustScore: 1

SKOD FUP OG FIDUS!

Jeg har aldrig nogensinde været i kontakt med dette firma, og pludselig tikker der en sms ind af døren om at jeg har udfyldt en låneansøgning til dem! Hvad fan.den er det for noget svineri!

Peter Spanggaard
Peter Spanggaard 18 Anmeldelser
TrustScore: 1

Hold dig væk!

Ringede til Spargo, efter de havde ringet ca. 10 gange til mig. Manden/drengen jeg talte med holdt mig hen i 10 minutter imens han ville høre, hvilke produkter jeg var interesseret i: Tv, pc, opvaskemaskine, osv…?? Jeg sagde, at jeg sådan set kun var interesseret i at låne penge. Ikke desto mindre prøvede han at presse mig til at tage et lån, hvor et tv og en pc var inkluderet! Og hver gang jeg sagde, at jeg ikke forstod, hvorfor jeg skulle have et tv og en pc, sagde han, at jeg havde misforstået det, og han bare prøvede at hjælpe mig (vidste ikke, at Spargo var en hjælpeorganisation?). Samtidigt prøvede han at overbevise mig om, at han lige havde givet mig et rigtigt godt tilbud. Da jeg efterfølgende hørte renterne (som var tårnhøje) opgav jeg at fortsætte den useriøse og manipulerende samtale og lagde på, selv om den unge mand i den anden ende råbte: “Hey, jeg har lige fået et nyt tilbud, og det her er meget bedre end det første!”. Efterfølgende er jeg blevet ringet op af selskabet utallige gange, indtil jeg forleden blokerede telefonnummeret. Kort sagt, så vil jeg betegne Spargo som et fuldstændigt useriøst og skamløst manipulerende selskab. Forstår faktisk ikke, at de overhovedet kan få lov at operere i Danmark?

Fairlån anmelder af et bredt udsnit af de danske låneudbydere. Nogle af anmeldelserne omhandler låneudbydere, vi samarbejder med, hvilket betyder vi kan modtage provision fra disse.
Fairlån > Låneudbydere > Spargo Finans
Andreas Linde
Skrevet af
Andreas Linde har mere end 7 års erfaring med lånemarkedet og kender alt til ÅOP, annuitetslån, serielån, obligationer og andre relevante begreber inden for lån.

Seneste nyheder