Anmeldelse af AnnaFinans

Hos AnnaFinans låne du fra 3.000 – 75.000 kr. med en hurtig svar- og udbetalingstid. Du ansøger elektronisk med dit NemID direkte fra deres hjemmeside.

3.000 - 75.000 kr. Beløb
15.5 - 36.8 % ÅOP
12 - 72 måneder Løbetid
18 år Alder
 • Få svar indenfor 30 sekunder
 • Modtag pengene hurtigt
 • Godkender lån til 18-årige
40.000 kr. over 60 mdr. Etb. omk. 3.200 kr. Årlig variabel debitorrente 14,85% - 29,85%. ÅOP 20,7% - 36,8%. Maks. effektiv rente 46,36%. Samlet Tilbagebetaling 62.197 - 80.216 kr. Kreditomkostninger 22.197 - 40.216 kr.
Annafinans
5/5 Anmeldt af Fairlån
Denne anmeldelse er baseret på en række udvalgte parametre, herunder kvaliteten af kundeservice og tilbudte lån.

AnnaFinans

Med danske Basisbank A/S i ryggen udbyder AnnaFinans lån til dig, der ønsker mere økonomisk fleksibilitet i hverdagen. Du kan låne pengebeløb mellem 3.000 - 75.000 kroner, som du kan bruge på alt mellem himmel og jord. 

Du skal nemlig ikke oplyse en bestemt begrundelse for at låne pengene. Det er især her, hvor online lån kan være en fordel sammenlignet med almindelige banklån.

Derudover skal du ikke bekymre dig om at pantsætte ejendele, hvis du vil låne penge. Du slipper altså for at stille bil, bolig og andre værdier som sikkerhed for dit AnnaFinans lån. 

AnnaFinans har som mål at gøre din låneproces så hurtig og effektiv, som mulig. Det har resulteret i et særdeles hurtigt lån med svar indenfor 30 sekunder og udbetaling senest hverdagen efter. 

Vælger du AnnaFinans, vil du altså hurtigt få penge på kontoen til hvad end, du lige står og mangler. 

AnnaFinans – Lån penge hurtigt

Hos AnnaFinans foregår hele ansøgningsproces online. Det vil sige, at du hverken skal indsende årsopgørelser, lønsedler og lignende, når du udfylder din ansøgning. 

Alle de oplysninger, som AnnaFinans skal bruge til at fortage en kreditvurdering af dig, bliver indhentet fra SKAT, når du underskriver ansøgningen med dit NemID. 

Processen foregår 100% automatisk og elektronisk, hvorfor du kan blive godkendt på bare 30 sekunder – eller allerhøjest et par minutter. Nu hvor svartiden er ekstrem kort, kan du også se frem til at modtage lånet indenfor blot 1 hverdag

Vær dog opmærksom på, at selvom AnnaFinans udbetaler pengebeløbet så snart, din ansøgning bliver godkendt, modtager du først lånet, når transaktionen mellem bankerne er gennemført. 

Men når først, AnnaFinans overfører beløbet, går der ikke lang tid før, pengene tikker ind.

En af de store fordele ved AnnaFinans er altså, at du ikke skal vente længe på at se grønne tal på din konto. 

Fordele hos AnnaFinans

Overordnet set kan de være en fordel at låne penge hos en online lånevirksomhed, da du her undgår at stille sikkerhed for lånet samt slipper for at forklare overfor en bankrådigiver, hvorfor du har brug for ekstra plusser på kontoen.

Du ansøger desuden altid med dit NemID, hvilket sikrer dig en nem og tryg ansøgningsproces, hvor alle dine oplysninger er krypteret uden farer for at blive læst af uvedkommende.  

Er du interesseret i et lån hos AnnaFinans, får du dog yderligere fordele

 • Svartid på blot 30 sekunder.
 • Udbetaling af pengene indenfor 1 hverdag.
 • Løbetid på op til 72 måneder. 
 • Ingen indfrielsesomkostninger.

En væsentlig fordel hos AnnaFinans er naturligvis den lynhurtige behandlingstid. Du kan derfor være sikker på, at du både får svar på din ansøgning og pengene i hus på rekordtid. 

Men du vil også opdage andre fordele, hvis du vælger AnnaFinans som din låneudbyder. 

Uanset hvor stort et beløb, du ansøger om, får du helt op til 72 måneder til at indfri lånesummen. Det vil sige, at du har hele 6 år til at afdrage på lånet. Det er en lang periode for de fleste – især når det drejer sig om mindre beløb på 3.000 - 75.000 kroner. 

Du vælger helt selv, hvor lang en løbetid du har brug for – så længe det er indenfor de 12 - 72 måneder. 

Har du pludselig mulighed for at indfri hele lånebeløbet før løbetiden udløb, kan du frit gøre dette. Hos visse udbydere opkræves et ekstra gebyr for indfrielse før tid – men ikke hos AnnaFinans.

Her kan du betale lånet ud til enhver tid uden at bekymre dig om yderligere omkostninger. 

Det giver dig en vis fleksibilitet, da du ikke nødvendigvis er bundet af en lang løbetid. Vælger ud at indfri lånet før tid, sparer du desuden en masse penge, da du slipper for at betale renter i en længere periode end højest nødvendigt. 

Krav og betingelser til dig 

Det er normalt langt nemmere at blive bevilget et online lån sammenlignet med et banklån. Men dermed ikke sagt, at alle kan blive godkendt til et lån hos en online virksomhed. 

Selvom AnnaFinans ikke sætter de helt store krav til dig som låntager, skal du alligevel kunne opfylde visse krav for at komme i betragtning til et lån. 

Du kan låne hos AnnaFinans, når du:

 • Er fyldt 18 år.
 • Har fast adresse i Danmark.
 • Ikke er registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitor Registret.
 • Har fast indkomst. 

Til trods for, at du allerede kan få godkendt et lån som 18-årig, skal du huske på, at kravet om fast indtægt og bopæl i Danmark også er påkrævet. Det er derfor langt fra alle 18-årige, der kan blive godkendt alene ud fra deres alder.

Du skal altså også have en stabil økonomi med en fast indkomst samt være bosiddende i Danmark for at komme i betragtning. 

Det siger også sig selv, at dårlige betalere ikke kan blive godkendt til et lån. I dag er det tæt på umuligt at optage et online lån, hvis du har en historik med ubetalt gæld.

Kan du sætter et stort flueben ud fra de oplyste krav og betingelser, er der ikke meget, der kan forhindre dig i få et lån hos AnnaFinans. 

Sådan ansøger du hos AnnaFinans

Er du overbevist om, at AnnaFinans er den bedste låneudbyder for dig, skal du blot sende en online ansøgning afsted. 

Men først bør du have fastsat et lånebeløb og en løbetid, så du ender med det lån, du reelt set har brug for – og som din økonomi kan holde til. 

På AnnaFinans' hjemmeside kan du benytte deres låneberegner til at se din månedlige ydelse, når du har indtastet lånebeløb og løbetid. Låneberegneren tillader dig at justere beløb og løbetid, så du finder frem til lige netop det lån, der er plads til i dit budget. 

Når du har gjort dig disse overvejelser, kan du nemt, hurtigt og anonymt udfylde låneansøgningen på deres hjemmeside.

Her skal du bl.a. oplyse om: 

 • Kontaktinformationer
 • Civilstand
 • Børn og biler i husstanden 
 • Betalingsmetode
 • Medansøger

Når du har udfyldt denne ganske korte ansøgningsformular, skal du blot indsende ansøgningen med dit NemID. 

Så nemt og enkelt er det at ansøge om lån hos AnnaFinans.