Lånebanken – er de bedst og billigst?

Lånebanken tilbyder lån fra 5.000 – 50.000 kr., som du løbende kan forhøje. Hos Lånebanken skal du blot være fyldt 18 år for at søge om lån.

Lånebanken

1
Kundeservice
1
Behandlingstid
1
Pris
1
Ekstra fordele
1
Brugeroplevelse
1
Lånebanken Låneberegner
5.000 kr. 50.000 kr.
12 måneder 60 måneder
% 24.7 %

Månedlig betaling

Omkostninger i alt

Tilbagebetaling

OBS: Lånebanken er lukket. Lån penge eller se dine muligheder her.

Hos Lånebanken låner du penge under ordentlige forhold. Lån op til 50.000 kr. til en helt igennem fair rente. Med dit NemID kan du hurtigt og nemt låne penge.

Lånebanken
Lånebanken

En del af familien

Lånebanken er en del af SPARXPRES og Spar Nord familien, og du er derfor altid i sikre hænder, når du låner penge hos dem.

Det betyder også, at banken har mange års erfaring med at låne penge til danskernes drømme. Derfor stiller de også deres medarbejdere til rådighed, hvis du skulle have spørgsmål eller tvivl, du gerne vil have svar på.

Du kan få råd og vejledning ved at ringe eller skrive til en af deres medarbejdere. De vil hellere end gerne hjælpe dig med at finde det lån, der kan gøre dine drømme til virkelighed.

Måske drømmer du om at komme lidt væk og ned i varmen? Eller måske trænger vaskemaskinen til at blive udskriftet? Uanset hvad du lige står og mangler, kan Lånebanken hjælpe dig.

Hvad nu hvis?

Når du låner hos Lånebanken har du samtidig mulighed for at sikre dig mod arbejdsløshed med økonomisikring fra SPARXPRES. Økonomisikring hjælper dig, hvis du mod forventning pludselig står uden arbejde.

Det kan der være mange grunde til, men resultatet er det samme: du har ingen fast indkomst. Det betyder også, at du ikke har det samme rådighedsbeløb som før, og der skal spares på eksempelvis bil, elektronik eller ferie. Er du parat til at risikere hele din trygge hverdag? Hvis svaret er nej, så læs med lige her.

Økonomisikring er en økonomisk håndsrækning, som hjælper dig, når det ser aller mest sort ud. Økonomiskring dækker din månedlige betaling på dit lån, hvis du skulle komme til at stå uden fast indtægt.

Aftalen dækker dig i helt op til 48 måneder og giver dermed dig og din familie større økonomisk sikkerhed i hverdagen. Hvis du ønsker at benytte dig af økonomisikring, kan du læse mere lige her på deres hjemmeside.

Lånedetaljer

Hos Lånebanken kan du låne fra 5.000 kroner og op til 50.000 kroner – nemt. Løbetiden ligger mellem 12 måneder og 60 måneder, så du kan skræddersy dit lån til lige præcis dine behov.

Brug dit NemID til at ansøge om lånet – nemmere bliver det ikke! Ansøg nu og få hurtigt svar. Svaret på din ansøgning bliver sendt direkte til din mail og det eneste, du derefter skal gøre, er at godkende med dit NemID – herefter er pengene dine.

Lånebanken kræver dog, at du er myndig dvs. minimum 18 år gammel, og at du ikke står i RKI. Derudover stiller banken også krav om, at du har en årlig minimum indkomst på 125.000 kr. Hvis du kan opfylde disse betingelser, er det intet i vejen for, at du kan låne penge hos Lånebanken i dag.

Kundeanmeldelser på Trustpilot

Se de senest tilgængelige Trustpilot anmeldelser af Lånebanken

Anmeldelser: 291 • God
TrustScore: 4.5 4.6
5 stjerner
70%
4 stjerner
7%
3 stjerner
1%
2 stjerner
2%
1 stjerne
20%
BA
Bent Almann Pedersen 28 Anmeldelser
TrustScore: 5

godt at sige om Dem

Kun Godt at sige om dem

DJ
Dorthe Jensen 11 Anmeldelser
TrustScore: 5

Super

Fint og godt 👍🏼

Jack Kristiansen
Jack Kristiansen 16 Anmeldelser
TrustScore: 5

Tak for lånet.

Tak for lånet. God information gennem hele perioden og dejlig mail om indfrielse. Præcis som man kunne ønske sig.

Fairlån anmelder af et bredt udsnit af de danske låneudbydere. Nogle af anmeldelserne omhandler låneudbydere, vi samarbejder med, hvilket betyder vi kan modtage provision fra disse.
Fairlån > Låneudbydere > Lånebanken
Andreas Linde
Skrevet af
Andreas Linde har mere end 7 års erfaring med lånemarkedet og kender alt til ÅOP, annuitetslån, serielån, obligationer og andre relevante begreber inden for lån.

Seneste nyheder