Spar Nord - Er de bedst og billigst?

Spar Nord Bank er en af Danmarks største banker og tilbyder finansielle produkter til både privatkunder og virksomheder. Spar Nord Bank driver en række populære formidlere af forbrugslån, heriblandt Lånebanken og SparXpres. Dertil kommer Mit Lån, som er Spar Nords nyeste digitale banklån.

4
Rating
Anmeldt af Fairlån
Kundeservice
5
Pris
5
Brugeroplevelse
3
Behandlingstid
2
Ekstra fordele
5

Hos Spar Nord er den personlige kundekontakt altid i centrum, hvorfor banken har gjort dette til kernen i deres forretning. Som kunde hos Spar Nord får du en personlig rådgiver, som du kan kontakte direkte, når der er behov for det. Spar Nord står bag SparXpres.

Spar Nord
Spar Nord

Gå til Spar Nord her >

I marts 2018 introducerede Spar Nord et nyt digitalt banklån: Mit Lån. Her kan du låne alt fra 10.000 – 75.000 kroner – uanset om du er kunde hos Spar Nord eller ej. 

Lån penge akut på fairlån.

Historien bag Spar Nord

Spar Nord har en længere historie bag sig. Banken startede 1824 i Aalborg og er i dag en af de 10 største banker i Danmark.

I 1970’erne opnåede banken en stærk position på det danske marked. Banken var til den tid bedre kendt som “Sparekassen Nordjylland”.

I 2000 skiftede banken dog navnet til Spar Nord. Kort efter navneskiftet etablerede banken filialer i større byer i øvrige dele af landet.

Spar Nord ønsker at drive en enkel retailbank med et entydigt fokus. Dette fokus ligger på de almindelige privatkunder samt lokalområdets små og mellemstore virksomheder.

Banken ønsker at kombinere den lokale fysiske tilstedeværelse med de stordriftsfordele, som er forbundet med at være en landsdækkende kæde. På denne måde ønsker de at være en attraktiv bank for både kunder såvel som medarbejdere og aktionærer.

Din personlige bank i en digital verden

I november 2016 præsenterede Spar Nord forbrugerne på markedet for en ny strategi, som de har valgt at kalde “En personlig bank i en digital verden”.

Med denne strategi ønsker banken at følge med forbrugere, der kræver mere og mere i et marked, som i stigende grad bliver mere digitaliseret.

Spar Nords vision er at blive Danmarks mest personlige bank.

Dette vil de opnå ved fortsat at tilbyde deres kunder en nærværende og personlig bank.

De ser det som værende en værdifuld ting, at kunderne har et godt og personligt forhold til dem. Dog vil banken også udvide deres tilbud på digitale løsninger.

De mener, at de på denne måde også vil have muligheden for at lære deres kunder bedre at kende igennem data.

Nyt lån i DK: Spar Nord ← Mit Lån

I spænd med Spar Nords vision om digitalisering af lån, har et nyt Spar Nord-lån netop indtrådt lånemarkedet i marts 2018. Dette digitale lån kaldes Mit Lån og tilbyder lån fra 10.000 – 75.000 kroner til en fast, lav rente på 9,90 %.  

Det særlige, ved dette lån, er den lave rente og de minimale låneomkostninger. Renten er ens for alle, og du skal hverken betale et gebyr i forbindelse med etablering eller tidlig indfrielse af lånet. 

Du kan derfor optage et digitalt banklån til en af markedets laveste renter og uden skjulte omkostninger. 

Mit Lån kan således konkurrere med markedets bedste lån, når det angår digitale banklån til danske forbrugere. 

Søger du hos Mit Lån, kan du optage et banklån til hvad end, du har lyst til. Måske ønsker du brændende at tage en uge sydpå med familien? Eller trænger garderoben til fornyelse?

Hos Spar Nord Mit Lån bestemmer du helt selv, hvad du vil bruge pengene på. Modsat almindelig banklån blander Spar Nord sig nemlig ikke i, hvordan du agter at bruge lånet. 

Med Mit Lån får du derfor et digitalt banklån, der er særdeles konkurrencedygtigt på det danske lånemarked. 

Derudover tilbyder Spar Nord Mit Lån at forhøje dit lånebeløb løbende, hvis behovet skulle opstå. Du kan derfor altid få flere penge på kontoen, hvis det oprindelig lånebeløb ikke rækker.

Du behøver desuden ikke at være Spar Nord-kunde for at søge om lånet. Mit Lån tilbydes til alle danske forbrugere, uafhængig af din primære bank. 

Mit Lån: Dit digitale banklån

Mit Lån er Spar Nords digitale banklån. Hele ansøgningsprocessen foregår derfor online på deres hjemmeside. 

Her skal du indtaste en lille række oplysninger om dig, deriblandt: 

  • Kontaktoplysninger
  • Boligtype
  • Jobsituation
  • Indkomst og udgifter 
  • Bankforhold

Du indsender ansøgningen ved at underskrive med dit NemID. Herefter får du svar på din ansøgning 24 timer efter, du har sendt din ansøgning afsted.

Lånebeløbet bliver udbetalt på din NemKonto samme hverdag, Spar Nord modtager din underskrevne lånekontrakt. Pengene vil være disponible for dig inden for 3 hverdage, hvorefter du frit kan bruge af beløbet. 

Som en ekstra sikkerhed for dig, kan du nemt tilmelde dine betalinger til Betalingsservice. Sådan sikrer du, at dine fremtidige regninger bliver betalt til tiden, så du undgår unødvendige rykkere og gebyrer. 

Er du ikke i stand til at betale den månedlige ydelse, står Spar Nord klar til at hjælpe dig. Du skal blot kontakte banken så hurtigt, som muligt, så I sammen kan finde en løsning, der passer bedre til din økonomi. 

Således får du løst problemet før, det bliver for uoverskueligt for dig at håndtere.

Hvem kan søge om Mit Lån?

Lyder Spar Nords Mit Lån som en god løsning til dig, er der visse krav, du skal opfylde, før du kan blive godkendt. 

Spar Nords krav og betingelser: 

  • Alder: Du skal være fyldt 25 år.
  • Bopæl: Du skal have en dansk adresse.
  • Indkomst: Din husstand skal have en årlig indkomst på min. 400.000 kroner. 
  • Arbejde: Du skal have et fast arbejde det seneste år.
  • RKI: Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret. 

Opfylder du Spar Nords krav til dig som låntager, har du gode chancer for at blive godkendt til et Mit Lån. 

Vælger du et Mit Lån, har du ligeledes en fortrydelsesret på 14 dage, hvis du ikke ønsker at optage lånet alligevel.

Din ansøgning er desuden 100 % uforpligtende, hvorfor du ikke skal bekymre dig om at binde dig eller betale et gebyr, hvis du fortryder din ansøgning. 

author
Skrevet af
Andreas Linde har mere end 7 års erfaring med lånemarkedet og kender alt til ÅOP, annuitetslån, serielån, obligationer og andre relevante begreber inden for lån.